Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Google’ın ücretsiz organik arama listesindeki işletme web sitelerini tanıtmak için bana en kolay yolu gösterir misiniz?

Kısa cevabım evet, ücretli arama optimizasyonu yerine (aksine, Tıklama Başına Ödeme reklamları üzerinden çevrimiçi tanıtım) ücretsiz organik SEO teknikleri kullanarak işletme web sitelerini tanıtmak için bazı temel performans yollarım var. Elbette, aksiyona yönelik taktiklerin aşağıdaki seti, sayfa seviyesinde organik SEO stratejinize tam bir rehber olmaktan çok uzaktır. Aşağıdaki temel optimizasyon teknikleri seti temel görünmekle birlikte, Google'ın ücretsiz arama listelerinde (web sayfalarının yanı sıra tartışmasız başka bir çevrimiçi projede ana içerik konusunu dikkate almaz) iş web sitelerini tanıtmak için bir dizi gerçekten başarılı yoldan yararlanıyor. iş endüstrisi, ister ticarileştirme unsuruna sahip olsun, isterse sadece bilgilendirme / pazarlama amaçlı olsun). Bu, aşağıda doğru odaklamayı ayarlamanız ve çok fazla zaman ve çaba harcamanıza gerek kalmadan her şeyi anında almanız için sayfa SEO'sunun her bir planını kullanacağım. Öyleyse hadi gidelim.

4 Ücretsiz Arama Sonuçlarında İş Web Sitelerini Tanıtmanın Basit Yolları

Şimdi kaptan açık olacağım. sayfa SEO, tüm içerik optimizasyon çalışmaları ve teknik ayarların geri kalanıyla ilgili tanım gereğidir - ki bunlar web sitenizin sayfalarında açıkça görülmektedir. Son olarak, Google'ın web sayfalarınızda ve HTML site yapınızın içinde doğrudan görmek istediği birincil faktörler ve performans öğeleri için daha iyi bir konumda yer almanıza yardımcı olmak. Bu şekilde, şuraya odaklanılması gereken şey şudur:

  •  Sayfa Başlıkları  - Google'ın SERP'lerinde organik sıralamalarınızı belirleyen en önemli unsurlar arasındadır. anahtar kelime alaka düzeyi potansiyelinin payı (baştaki başlığa daha yakın olacak şekilde temel arama terimleriyle yerleştirildiğinde). Aynı zamanda, iyi optimize edilmiş Sayfa Başlıkları, Google tarafından genellikle "web sitesi özeti" ile tıklanabilir bağlantılar olarak görüntülendiklerinden, kullanıcı tarafından görülen ilk şey olacaktır. Bu nedenle, daha fazla ilgi çekmek için kısa ve özlü olduklarından emin olun. kullanıcı tıklar ve bu nedenle ölçülebilir şekilde daha iyi bir Tıklama Oranı ve Dönüşüm oluşturma potansiyeli belirler.
  • Meta Açıklamaları  - bazı garip nedenlerden dolayı, birçok site sahibi ve hatta acemi web yöneticileri, bu önemli SEO öğelerini sayfalarına dahil etmeyi unutmamak kaydıyla, her ilgili web sayfasına uyarlanmış benzersiz Meta Tanımlar yaratır. Dikkatsiz rakiplerinize karşı önemli bir avantaj sağlayabilir. Üstelik, ana hedef anahtar kelimelerinizi bir kez daha kullanmanız için iyi bir fırsat olabilir, bu nedenle de sıralama potansiyelinizi bir noktada artırabilirsiniz. Emin-Yangın İpucu: oraya bağlamsal gömülecek uzun kuyruk anahtar kelimeler üzerinde bahis deneyin.
  •  Özel URL'ler  - ilgili alakalı web sayfalarıyla ilgili olarak zengin olmaları doğrultusunda, her bir web sayfası için benzersiz URL'ler oluşturmak, Google'ın ücretsiz organik aramada iş sitelerini tanıtmanın eşit ölçüde iyi yolları olabilir. listeleri. Her şey orada neredeyse kendini açıklayıcı olmalıdır, bu yüzden hatırlamanız gereken tek şey, her bir URL'yi konuya dahil etmek, her şeyi maksimum kısa ve özlü kılmak, kelimeleri tire ile ayırarak (alt çizgilere izin verilmez), zaman zaman marka adınızı koymaktır (uygulanabilir olduğunda). Bu kadar. 

  • İç Bağlantılar  - sayfa içi SEO'nun bu alanı özellikle az tahmin edilen bir tanesidir. Bununla birlikte, doğru bir mantıksal bağlantı yapısı oluştururken zaman ve çaba harcamanızı tavsiye ederim. Bunu yaparak, iki taşı anında bir taşla öldüreceksin. Bir yandan, kolay ve doğru indeksleme prosedürü için daha iyi erişilebilirlik sağlar. Diğer taraftan, ana sayfanızı ve ana kategori / hizmet sayfalarını birleştiren iyi yapılandırılmış bir iç bağlantılar seti sağlamak, insanlara göz atmak için işleri daha kolay hale getirecektir (diğer bir deyişle gereksiz / yedek kullanıcı tıklamalarını ortadan kaldırarak kullanıcı navigasyon deneyimini iyileştirir) ve her web sitesi bölümüne azami 3-4 tıklama ile kısa yoldan erişim sağlanması gerekmektedir).

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport