Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me helpen externe links voor SEO te maken met off-page optimalisatie werklijsten voor beginners?

Ja, ik kan u helpen alles op orde te krijgen met SEO op off-page niveau met behulp van een werklijst die de basis vormt van "externe" optimalisatie voor zoeken, ondersteund door drie bruikbare technieken die u meteen kunt gebruiken. Maar laten we eerlijk zijn, laten we eerlijk zijn - off-page gebied van de Search Engine Optimization is aantoonbaar de meest effectieve manier om je ranking in Google's SERP's te verbeteren. Daarom moeten alle organische acties die rechtstreeks buiten uw eigen website of blog worden genomen (zoals linkbuilding zelf, sociale netwerken, indienen van artikelen, blog / forummarketing, enz.) Met de nodige zorg worden behandeld. Dat gezegd hebbende, komt hieronder een eenvoudige handleiding voor "externe" SEO, ondersteund met off-page werklijst voor beginners om aan de slag te gaan. Laten we ons dus verdiepen.

"Externe" SEO: off-page optimalisatie werklijst voor beginners

Social networking Websites

Ik ga kapitein zijn Het is duidelijk dat Social Networking (anders Online Reputation Management) een belangrijk onderdeel is van externe optimalisatie voor zoeken. Kies, op basis van het hoofdonderwerp of de branche van uw website / blog, de juiste plaats en neem deel aan enkele van 's werelds populairste netwerksites zoals Facebook, Google+, LinkedIn, Twitter, etc. U hoeft alleen maar een profiel te maken - en direct krijg een aantal link-kansen, evenals een uitgebreid online netwerk van contacten die u kunnen helpen bij online promotie en zullen uw online merknaam effectief opbouwen bij potentiële klanten / kopers of lezers die u aanspreekt.

Ondersteunende blog uitvoeren

Het lijkt misschien een beetje, maar de effectiviteit van het uitvoeren van speciale blogpagina's ter ondersteuning van de hoofdbedrijfswebsite wordt om de een of andere reden te vaak onderschat door veel beginnende ondernemers en commerciële gebruikers. site-eigenaren. Het ding dat wanneer u een andere inhoudsupdate levert of enkel een vers artikel / een post daar publiceert, de onderzoeksmotoren u vaker zullen kruipen. Uiteindelijk helpt dit je om hoger te scoren in Google's SERP's - zowel met je hoofdwebsite als met marketingblog. Ik adviseer onder andere de meest voorkomende manieren te overwegen om specifieke bloginhoud te maken voor off-page SEO, zoals Infographics, tutorials "how-to", virale video's, influencer-berichten, gastblogartikelen, enz.

Voorlegging van de zoekmachine / directory

Gegeven dat het uiteindelijk tijd zal vergen voor de grote zoekmachines (zoals Google zelf, evenals Yahoo, Baidu, Bing, enz.) Om uw webpagina's te vinden en te crawlen / indexeren, je kunt proactief actie ondernemen om dingen te versnellen. Dien gewoon uw website in bij de grote motoren - en u bent klaar. Wat betreft het indienen van directory's (zelfs ondanks het feit dat om de een of andere reden het door veel webmasters als "dood" wordt beschouwd), zullen de meeste gerelateerde inspanningen nog steeds redelijk goed presteren, namelijk als het gaat om het vergroten van de kans dat online gebruikers uw pagina's zien in de organische SERP's van Google.

Het enige wat u nodig hebt, is de juiste mappen kiezen en een maximaal correcte en consistente zakelijke / actuele categorie voor indiening opgeven. Hoewel ze je allemaal slechts een geleidelijke vooruitgang kunnen geven, maar ook een beetje vertraagde meetbare voortgang van de ranglijst, raad ik je aan dieper in te gaan op het onderwerp niche-naslagwerken, omdat het besteden van je tijd en moeite voor het indienen van de website daar zeker loont.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport