Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kunt u mij het basisbegrip van SEO voor bedrijven geven met een eenvoudige handleiding voor beginners?

Vanuit het oogpunt van kleine commerciële websites hoeft de juiste vorm van de zoekmachineoptimalisatie niet noodzakelijk te ingewikkeld te zijn. Het betekent dat u zich zult moeten concentreren op slechts vier primaire gebieden van organische zoekoptimalisatie, die worden behandeld in deze korte SEO-zakengids. Dus, hieronder ga ik beginnen met het verkrijgen van de juiste trefwoordenselectie, het opzetten van hoogwaardige inhoud, om uiteindelijk alles op zijn plaats te krijgen met betrekking tot de basisbeginselen van On-Page SEO. Dat gezegd hebbende, laten we snel door deze vier fundamentele gebieden van SEO lopen die eerst en vooral moeten worden voltooid.

Inleiding tot SEO in het bedrijfsleven: gids voor eigenaren van kleine websites

Trefwoordonderzoek

Een reeks hoofddoelzoekwoorden maken - is het startpunt van het concept van zoekmachineoptimalisatie, ongeacht het onderwerp van de website, de grootte of het element van commercialiteit. Daarom begint onze introductie van SEO in het bedrijfsleven met deze gids namelijk met zoekwoorden. En het gaat erom dat u de best passende zoektermen kiest, die direct relevant zijn voor de bedrijfstak waar u bij betrokken bent, of een bepaald product / dienst die u bedient. En misschien wel het meest uitdagende ding daar is om de juiste zoekwoorden te identificeren met het hoogste zoekvolume (dat wil zeggen, vaak gebruikt door potentiële klanten / kopers die je target met je inhoud), in lijn met niet te hoge zoekwoordcompetitie (dat wil zeggen, eenvoudig rangschikken). Persoonlijk ben ik van mening dat het een goede beslissing is om goede resultaten te behalen met een redelijk budget en uitgaven voor tijd / moeite. Ik raad aan om de basiszoekopdracht uit te voeren met behulp van Google's Keyword Planner-tool, om verder te gaan met een beetje meer geavanceerd online analytisch platform zoals Moz's Open Site Explorer, Semalt Analyzer (bovendien is het mijn favoriet), of Screaming Frog SEO Spider. Al deze toolkits voor zoekwoorden hebben een gebruikservaring gekregen, dus het is aan u om te beslissen welke u wilt kiezen.

Hoogwaardige content

Zodra u de belangrijkste set kerndoelen hebt om mee te beginnen, is het tijd om voor elke pagina één pagina te maken afzonderlijke zoekterm waarvoor u gaat optimaliseren. Vergeet niet dat de inhoud die u maakt, moet voldoen aan de intentie van de gebruiker naast de zoekopdracht, ik bedoel dat uw webkopie, evenals gerelateerde artikelen / berichten, in de eerste plaats logisch zijn voor de lezer. Dus, laten we eerlijk zijn - het schrijven van inhoud op de pagina omwille van SEO werkt alleen niet meer. En als u uw webpagina's gewoon "gevuld" krijgt met zoveel mogelijk trefwoorden, zal dit u nooit ergens brengen, bovendien kan het uw rangschikkingspotentieel zelfs schaden en uw website naar de bodem van Google's SERP's laten vallen. Houd, met dat in het achterhoofd, steeds nieuwe inhoud aan, in overeenstemming met de aandacht voor de volgende on-page-elementen en hun inhoudsoptimalisatie.

Basisprincipes van On-Page SEO

  •  Title Tags - aangezien deze elementen op de pagina in de zoekresultaten van Google worden weergegeven als een klikbare link, moet u ze zijn allemaal uniek, ingebed met relevante zoekwoorden (die specifiek zijn voor hun gerelateerde webpagina), plaatsen af en toe uw merknaam en volgen een consistente aanpak om elke titeltag binnen een limiet van 55 tekens te houden.

  •  Titels (H1 / H6) - zijn de koppen en subkoppen van uw webpagina's, die uw zichtbare tekstgeschriften in een heldere en duidelijke structuur die gemakkelijk te scannen en te verteren is. Houd er echter rekening mee dat u natuurlijk slechts één H1-header per webpagina mag hebben, tenzij u uzelf snel de overtreding van de hoge optimalisatierangschikking van Google wilt verdienen.
  •  URL's - deze elementen kunnen u een goede gelegenheid bieden om bovendien uw belangrijkste doelzoekwoorden te gebruiken. Net zoals bij titellabels, moet u aangepaste URL's voor elke bijbehorende webpagina maken en deze een beknopte samenvatting van de inhoud van de pagina geven. Als u deze optimaliseert, raad ik aan alle lowercases / koppeltekens te gebruiken om afzonderlijke woorden te splitsen zodat elke URL zinvol is voor iedereen - zowel de live gebruikers als de zoekcrawlende bots van Google.
  •  Image ALT-tags - zijn nodig om de zoekmachines te helpen bij het 'lezen' en 'begrijpen' van uw inhoudspagina's op de pagina. Anders blijven ze gewoon over zonder te indexeren. Om goed geoptimaliseerde afbeeldingen te krijgen, moet u het juiste stukje tekst voor elke ALT-tag schrijven, kort en bondig maken, evenals voldoende beschrijvend en aantrekkelijk zijn voor het algemene visuele uiterlijk van elk corresponderend beeld. Door dit te doen, helpt u niet alleen de zoekmachines met volledige en correcte indexering, maar maakt u ook dingen gemakkelijker voor slechtzienden met behulp van schermlezer voor browsen. En vergeet niet om even stil te staan om de bestandsnamen van afbeeldingen ook voor zoeken te optimaliseren. Het enige wat je nodig hebt is om een sleutelwoord naam toe te passen bij het opslaan van elke afbeelding, in lijn met het gebruik van alleen kleine letters en het plaatsen van koppeltekens om daar afzonderlijke woorden te plaatsen. Dat is het.

  •  Meta Descriptions - natuurlijk lijkt het laatste on-page gedeelte van SEO in deze zakelijke gids een beetje ontmoedigende taak als je er echt aan begint. Maar u moet nog steeds alleen volledig geoptimaliseerde metabeschrijvingen leveren, omdat Google ze nodig heeft om in de SERP's te worden weergegeven - direct onder de klikbare link en de URL naar uw website. Anders zou de zoekmachine gewoon een willekeurig stukje tekst pakken dat voor de gebruiker nauwelijks logisch is. Hoewel er geen directe invloed is op uw organische ranglijsten, kan het schrijven van juiste Meta Descriptions u helpen meer gebruikers aan te moedigen om naar u te klikken en uw webpagina's te bezoeken - gewoon door een boeiend en mooi uiterlijk te geven dat laat zien wat ze daar precies zullen bereiken. Ik raad aan om elk exemplaar binnen een gemiddelde tekeningslengte van ongeveer 150-155 te houden, in lijn met het proberen een visueel aantrekkelijke call-to-action (dat wil zeggen een link, banner of klikbare knop) te laten vallen om een meetbare stimulans te geven voor een betere gebruikersinteractie. het verstrekken van een hogere Click-Through-snelheid, en uiteindelijk - een verbeterd vermogen om conversies te genereren, wat feitelijk de winst van uw kleine onderneming oplevert. Dat is het.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport