Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kunt u mij naar off-page SEO leiden met een lijst van basisacties die nodig zijn voor kwaliteitsbacklinks en een bredere publieke bekendheid?

Het korte antwoord is ja, ik heb een leuke basisintegratie voor off-page SEO ondersteund met een lijst van basisoptimalisatietechnieken, die worden aanbevolen aan iedereen die er nog nieuw bij is. Maar laten we eerlijk zijn - hoewel veel mensen denken dat de zoekmachineoptimalisatie op het off-page-niveau beperkt is tot organische linkbuilding, is de waarheid dat het veel meer is dan alleen backlinks van hoge kwaliteit maken om te classificeren. In feite zorgt een goede off-page-optimalisatie voor zoeken echter voor het volgende: sociale media, forumdiscussies, blogreacties, artikeluitwisseling, directoryverzending, vragen en antwoorden, Broken Link Building, concurrerend onderzoek en nog veel meer. Dat gezegd zijnde, nu ga ik je mijn top vier aanbevolen benaderingen van off-page SEO hieronder weergegeven.

SEO buiten de pagina: lijst met 4 goede technieken voor beginners

  •  Social Media Platforms - zijn echt geweldige bronnen voor het vaststellen van off-page SEO voor uw zakelijke website. Met een profiel gemaakt op de meest populaire plaatsen, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Pinterest, kunt u een aantal hoogwaardige sociale backlinks pakken. Social media kunnen u ook helpen een sterker vertrouwen op te bouwen en het publiek beter bekend te maken bij de doelgroep.
  •  Forums - kan ook een leuke manier worden om het bewustzijn van uw bedrijfsmerk / website naam te verbeteren. in lijn met het pompen van meer webverkeer in de loop van de tijd. Hoewel lang niet alle forumgemeenschappen u daadwerkelijk kunnen helpen bij het verdienen van backlinks voor off-page SEO (meestal, in afwachting van specifieke voorwaarden en condities van de community, die alleen "no-follow" backlinks toestaan), is hun krachtige effect op de gebruiker betrokkenheid mag nooit worden onderschat.
  •  Reageren op blogs - gezien het feit dat je af en toe opmerkingen op YouTube, forums of sociale-mediasites laat vallen, kan het reageren op blogs een leuke benadering worden voor off-page SEO ook. Serieus, er zijn veel potentiële voordelen van het indienen van uw opmerkingen - en krijg gewoon een mooie organische backlink in ruil. Natuurlijk, gezien het feit dat u zich op het onderwerp concentreert en een redelijk gesprek kunt voeren, dat nauw gerelateerd is aan uw eigen website / blog-onderwerp of de sfeer van de branche die het met zich meebrengt. Ja, je hebt het - overdrijf nooit, omdat irrelevante opmerkingen of te opdringerige pogingen daar gemakkelijk kunnen resulteren in 'reactiespam', waardoor al je vorderingen worden genivelleerd.
  •  Backlinks van concurrenten - Ja, u kunt de beste bevindingen gebruiken in linkbuilding, evenals de best presterende linkdonoren die reeds in dienst zijn bij de toonaangevende concurrerende websites in uw niche. Het enige dat u nodig hebt, is het analyseren van externe linkprofielen van uw best presterende concurrenten in de markt - en onmiddellijk nieuwe off-page kansen ontdekken met echt waardevol inzicht in de manier van het genereren van hoogwaardige backlinks op uw eigen website / blog.

Als u dit doet, raad ik u aan uw naaste concurrenten te bespioneren met een specifieke tool of online platform om elk onderdeel van de online prestaties van hun website te inspecteren - overweeg Ahrefs te gebruiken SEO Toolkit, Semalt Analyse (bovendien is het mijn favoriet), Moz's Open Site Explorer of SEMRush. Allemaal hebben ze een bewezen gebruiksprestatie, dus het is aan jou om te beslissen welke online helper je moet kiezen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved