Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe zullen SEO-services u helpen om uw rangpositie in Google te verbeteren?

TOP gerangschikte positie is wat alle bedrijven nodig hebben voor online succes. Volgens statistische gegevens ontvangt de eerste pagina van Google 95% van het totale webverkeer, waarbij volgende pagina's 5% of minder van het totale verkeer verdienen. Er zijn veel mensen, zowel professionals als amateur, die proberen de geheimen te ontrafelen van hoe je de Google-ranking en prestaties kunt verbeteren zonder boetes op te lopen. Helaas is er geen magische knop om te drukken waarmee uw site op de HOOGSTE pagina met zoekresultaten wordt geplaatst, zonder falen. In werkelijkheid kost het creativiteit, doorzettingsvermogen, hard werken en toewijding om goede optimalisatieresultaten te behalen. Het is vooral waar vanwege de instabiliteit van de SEO-wereld. De grootste zoekmachine Google verandert zijn ranking-algoritme op regelmatige basis, waardoor het bijna onmogelijk is om de TOP-positie in de organische zoekresultaten te behouden.

Hoewel er geen magie is, zijn er enkele SEO-services van Google die u helpen Google-SERP te domineren.

Om een winnende optimalisatiecampagne op te zetten, moet u de basiskennis van SEO op de pagina kennen, leren hoe u uw site voor zowel mensen als Google-crawlers kunt optimaliseren en voor offsite SEO. Waar je om moet beginnen, het is het mechanisme van het Google-ranking-algoritme.

Het principe van het Google-rankingalgoritme werken

Het is essentieel om uw optimalisatiecampagne te starten met het leren hoe Google websites rangschikt. Het zal u helpen om een langetermijnsucces in te stellen, zodat u niet gestraft wordt als een nieuwe update uitrolt. Volgens cijfers van de branche maakt Google maximaal 600 wijzigingen per jaar. Hoewel de belangrijke algoritme-updates worden aangekondigd, blijven kleine wijzigingen onbekend voor webmasters. Het is dus logisch dat 40% van de marketeers veranderende zoekalgoritmen noemen als hun grootste obstakel voor SEO-succes. Aan de andere kant, als elke SEO-specialist precies wist hoe te rangschikken in de eerste positie zonder boetes voor snelkoppelingen of implementatie van Black-Hat-optimalisatietechnieken, zou Google geen succes boeken bij het rangschikken van alleen de beste resultaten. Open voor het grote publiek alle rangschikkingsgeheimen, Google maakt het moeilijk en bijna onmogelijk om hoog te scoren voor eerlijke mensen die organische SEO-services gebruiken. De belangrijkste missie van Google is om informatie over de wereld te organiseren en universeel toegankelijk en bruikbaar te maken.

De trends voor optimalisatie zijn drastisch veranderd met de belangrijkste algoritme-updates zoals:

  •  Mobielvriendelijke update 

Alle webbronnen die hoog op Google willen worden gerangschikt, moeten worden aangepast aan alle mobiele apparaten. Sinds april 2015 is Google begonnen met het bevoordelen van webbronnen met mobielvriendelijke versies. Dat is de reden waarom tegenwoordig alle Google SEO-services verbetering van mobiele reactiviteit omvatten.

  •  Pigeon 

Het werd opgericht in juli 2014. Het werd ontworpen om lokale zoekresultaten zoals Google Maps te integreren. Deze update gaf een impuls aan lokale bedrijven, waardoor het voor mensen eenvoudig was om te zoeken naar brick-and-mortar-bedrijven.

  •  Hummingbird 

Deze update was bedoeld om de context en intentie achter de zoekopdracht van een gebruiker te begrijpen in plaats van alleen naar de letterlijke woorden te kijken die ze hebben getypt.

  •  Penguin 

Het is de laatste enorme Google-update die is ontworpen om te vechten tegen het richten van spammers en sites die onnatuurlijke links kopen om hun ranglijst te verbeteren.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved