Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Waarom heb je organische SEO-services nodig?

Als u zich nog steeds afvraagt waarom u moet investeren in organische zoekmachineoptimalisatie, dan biedt dit artikel u talloze voorbeelden en bewijzen waarom u dit moet doen. Ik zal je uitleggen waarom de verklaring 'SEO is dood' niet waar is en wat verlies je als je SEO niet implementeert voor je site.

Laten we beginnen met de korte definitie van organische SEO en services die u kunt gebruiken om uw sitepositie op te zetten in organische zoekresultaten. Organische zoekmachineoptimalisatie is dus een complex van methoden en benaderingen die worden gebruikt om een hoge positie te verwerven in de onbetaalde, door algoritmen aangestuurde zoekresultaten die door zoekmachines worden gegenereerd.

Organische SEO wordt gebruikt om uw positie bij het zoeken te versterken en gericht verkeer naar uw pagina's aan te trekken. Bovendien helpt het om de inhoud van uw site relevanter te maken voor wat gebruikers zoeken.

Momenteel zijn er veel meer online e-commerceprojecten dan ooit tevoren, en de kans is groot dat het aantal zal blijven groeien naarmate meer en meer bedrijven hun marketinginspanningen online uitvoeren. Het is dus een perfect moment om uw online bedrijf op te bouwen, want de niches worden steeds competitiever. Organische SEO helpt u stappen te ondernemen om uw bedrijf te onderscheiden van de massa en uw potentiële klanten te winnen. De organische optimalisatiediensten bestaan voornamelijk uit technische SEO, on-page SEO en off-page SEO-services. Allemaal worden ze gebruikt om de positie van een website op SERP te verbeteren en zijn gezondheid op het web te behouden.

De elementaire organische SEO-services

Zoals ik eerder heb vermeld, omvat organische optimalisatie drie essentiële elementen: technische, on-page en off-page SEO. Laten we deze processen van dichterbij bekijken om te begrijpen waarom we deze voor onze webbronnen moeten implementeren.

Technische SEO

Technische websitekwesties worden meestal door webmasters gemist omdat ze op de achtergrond worden geplaatst. Deze problemen kunnen echter een optimalisatieproces belemmeren, waardoor het voor webcrawlers moeilijk wordt om uw site te analyseren. U kunt technische problemen identificeren door uw site regelmatig te controleren. Het is essentieel om ze te detecteren voordat ze escaleren en een groot probleem worden. Technische SEO-verbetering vereist gespecialiseerde kennis op het gebied van codering en SEO. Daarom is het niet logisch om het zelf te proberen.

Onder de technische fouten die uw site kunnen beïnvloeden, kunnen we de volgende onderscheiden:

 •  Crawlfouten 

Deze Er kunnen fouten optreden wanneer de zoekcrawlers geen toegang hebben tot sommige delen van uw site die zijn gekoppeld aan een andere webbron of worden vermeld op de pagina's met zoekresultaten.

 •  Niet alle pagina's zijn geïndexeerd 

Het is van essentieel belang dat al uw pagina's goed worden geïndexeerd. Sommige websites hebben echter te weinig of te veel pagina's. Beide gevallen kunnen problemen met indexering veroorzaken.

 •  URL-doorverwijzingen 

Als u pagina's met of zonder pagina's op een site hebt, is het logisch om het verkeer dat naar hen wordt omgeleid een nieuwe en relevante pagina. Het vermindert het bouncepercentage en verbetert de zoekervaring van uw klanten. Als u niet doorverwezen pagina's omleiden, zou u een significante opleving in 404 fouten kunnen zien die aan uw potentiële klanten worden gediend.

 •  Paginasnelheid 

Paginasnelheid is een belangrijke factor die van invloed kan zijn op de ervaring van uw bezoeker met uw site. Als uw pagina's langzaam laden, moet u een probleem zoeken in de code van een website. Hoe sneller u het vindt, hoe beter het is voor uw bedrijfsbelichting op internet. U moet een rijsnelheidstest uitvoeren om ervoor te zorgen dat de site zo snel mogelijk wordt geladen.

 •  Mobiele vriendelijkheid 

En de laatste technische factor die niet mag worden gemist, is de reactiesnelheid van mobiele websites. Het is vooral belangrijk voor e-commercebedrijven, omdat hun winst direct afhankelijk is van hun online blootstelling. Elk jaar groeit en groeit mobiel verkeer. De meeste gebruikers hebben de neiging om op hun mobiele apparaten naar de zoekopdrachten te zoeken die ze nodig hebben. Als uw site slecht presteert op mobiele apparaten, riskeert u uw potentiële klanten te verliezen, en wat erger is, krijgt boetes van Google.

SEO op de pagina

On-page optimalisatie is een integraal onderdeel van organische SEO. Het gaat allemaal om het verbeteren van uw sitestructuur en inhoud. Uw taak is om uw site maximaal relevant te maken voor gebruikersquery's. Alle on-page optimalisatieprocessen kunnen worden beheerd door u of uw webmaster. De klikfrequentie en conversie van uw website zijn rechtstreeks afhankelijk van de kwaliteit van de on-page SEO die u heeft.

Tijdens dit optimalisatieproces moet u de volgende bewerkingen doorlopen:

 •  Sterke websitearchitectuur 

Uw site maken architectuur, moet u ervoor zorgen dat alle pagina's nodig en relevant zijn. Alle pagina's moeten gelinkt zijn vanaf andere pagina's, en dat is gemakkelijk te vinden en niet gedupliceerd. U moet uw sitestructuur eenvoudig houden, en teveel categorieën en subcategorieën vermijden. Een goed gestructureerde website maakt uw organische SEO op de lange termijn zoveel gemakkelijker.

 •  Contentcrafting 

Inhoud is een centraal onderdeel van organische SEO. Het helpt om een website relevant te maken voor de zoekopdrachten van gebruikers. U moet regelmatig nieuwe inhoud publiceren om de lezer te interesseren voor uw bedrijf. Het is een goed idee om een blog te maken waarin u nuttige artikelen en zelfstudies kunt schrijven. Zorg ervoor dat uw inhoud sleutelwoordrijk is, maar nog steeds plezierig om te lezen. De beste SEO-inhoud is ontworpen voor zowel lezers als zoekcrawlers. Als je niet zeker weet wat je schrijfvaardigheden zijn en een gebrek aan kennis van SEO hebt, is het beter om een bekwame SEO-copywriter aan te nemen.

Zorg ervoor dat al deze inhoud van uw site is verwijderd, want dit kan uw rang negatief beïnvloeden. Bovendien moet u duplicaten van inhoud vermijden. Alle artikelen en blogberichten moeten uniek, relevant en goed gestructureerd zijn. Anders krijg je er niet veel verkeer van.

 •  Wegwerken van verweesde pagina's 

Verweesde pagina's zijn die pagina's op uw site die niet gelinkt zijn vanaf andere pagina's. Ze hebben geen enkele waarde voor uw website en kunnen zowel bezoekers van de site als crawlers van zoekmachines verwarren.

SEO buiten de pagina

Bij off-page-optimalisatie gaat het om offsite-processen die erop gericht zijn uw bedrijf meer gezag te geven op internet. Het is een combinatie van internetgerelateerde acties en real-world acties. U kunt off-page optimalisatieprocessen niet besturen, omdat ze niet op uw site plaatsvinden.

Optimalisatie buiten de pagina omvat de volgende processen:

 •  Linkbuilding 

Backlinks van andere webbronnen kan u helpen verbeteren uw siterang. Ze moeten echter relevant zijn en afkomstig zijn van gezaghebbende internetbronnen. Telkens wanneer uw site een link krijgt van een andere bron, worden zoekmachines gebruikt als goedkeuring. Helaas zijn niet alle koppelingen gelijkmatig opgebouwd. Er zijn veel webmasters die een systeem willen spelen met geautomatiseerde of gekochte links. Betaal nooit voor geautomatiseerde of gekochte links, het is gewoon verspilling van geld.

 •  Social media-marketing 

Alle moderne bedrijven moeten een sterke sociale aanwezigheid hebben om hun zakelijke populariteit te behouden. Je moet communiceren met je doelgroep via sociale media kanalen en daar zijn waar je publiek is. De meeste bedrijven maken hun profielen voor sociale media op Google+, Facebook en Instagram. U moet investeren in uw sociale media-marketing omdat het u een hoog rendement op investering kan opleveren en nieuwe leads naar uw site-pagina's trekt en hen loyaal maakt aan uw merk.

 •  Gastblogs 

Gastbloggen is een effectieve vorm van interactie met uw doelgroep. Het helpt uw merkbekendheid te vergroten en gebruikers het niveau van uw ervaring en vaardigheid in een bepaalde sfeer te laten zien. Het is niet altijd om kansen te krijgen, maar als je kunt, biedt het gezaghebbende en relevante backlinks die je rang op de pagina met zoekresultaten zullen verhogen.

Laatste gedachten

Dus, al deze organische optimalisatiediensten en benaderingen worden gebruikt om uw webpagina te versterken en zichtbaar te maken voor uw doelgroep. Organische SEO is gericht op het verbeteren van elke pagina van uw site. Het is een tijdrovend proces dat u een langdurig optimalisatie-effect zal bieden. Het is alle investeringen waard, omdat je er twee of drie keer meer in krijgt.

Een van de grootste problemen waarmee alle bedrijven in een digitale markt worden geconfronteerd, is het probleem van niet-terugkerende bezoekers. Het duurt slechts enkele seconden voordat gebruikers weten of een website die ze openen voldoet aan hun vereisten of niet. De meeste gebruikers keren terug naar de pagina met zoekresultaten omdat ze denken dat een site slecht is gelabeld. Dan gaan ze weg, er is een grote kans dat ze nooit meer zullen terugkeren. Organische SEO-services zijn wat u nodig hebt om bezoekers op uw site te laten blijven. Je moet een accent leggen op je titels, metabeschrijvingen en de hoofdpagina van de website. Er zijn dingen die uw potentiële klanten als eerste zullen opmerken. Als u uw optimalisatiecampagne als resultaat wilt geven, moet u uw doelgroep begrijpen (zijn behoeften, voorkeuren en zorgen).

En, ten slotte, geloof niet dat iemand die je vertelt dat organische SEO dood is. Tegenwoordig is Google de populairste zoekmachine ter wereld. Het is waar dat Google het potentieel van een zoekmachine heeft versterkt om inkomsten te genereren met behulp van betaalde advertentieplaatsing. Het is echter verre van realiteit dat organische zoekresultaten binnenkort worden opgegeven. Als dit op enig moment gebeurt, verliest Google al zijn geloofwaardigheid.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved