Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de voor en nadelen van het kopen van goedkope SEO-diensten?

Het is een zeer controversiële kwestie of u moet betalen voor goedkope SEO-diensten of niet. Zoveel mannen, zoveel geesten. In dit artikel zal ik je mijn punt betreffende betaalbare SEO bewijzen. Ik dwing je echter niet om dezelfde conclusies te trekken.

Het eerste wat ik wil noemen, is dat een investering in zoekmachineoptimalisatie de beste rente oplevert. Als u wilt slagen in een digitale markt, moet u weten hoe u verstandig kunt investeren in beschikbare bronnen om de beste resultaten te behalen.

Door Google te zoeken naar de zoekopdracht "bedrijven voor zoekmachine-optimalisatie", krijgt u de resultaten, variërend van bureaus met een minimumvergoeding van $ 5000 per maand tot zeer goedkope SEO-services die een paar honderd dollar per maand kosten. Dus, zoals je kunt zien, is een reeks prijzen breed. Maar wat is de reden voor zo'n enorme prijsverschillen? Het komt allemaal neer op de kwaliteit en effectiviteit van wat wordt aangeboden. Wat je ongetwijfeld moet onthouden, is dat een SEO van hoge kwaliteit duur is. Het kan niet minder kosten dan $ 1.000 per maand voor een volledige reeks optimalisatieservices. Als je niet begrijpt waarom, dan weet je een beetje over optimalisatieprocessen. Kwaliteitsoptimalisatie vereist veel uitgaven voor linkbuilding, plaatsing van gasten, zoekwoordonderzoek en andere services waarvoor een sterke online aanwezigheid vereist is. Bovendien moet kwaliteitsoptimalisatie worden uitgevoerd door een team van specialisten. Het gemiddelde salaris voor een ervaren SEO-specialist is ongeveer $ 2.700 per maand. Dus, de pure logica zou je moeten uitleggen waarom SEO-diensten die slechts een paar honderd dollar per maand kosten, onmogelijk goed kunnen zijn voor jouw site.

SEO-serviceproviders

Laten we bespreken wat de basistypen van SEO-serviceproviders zijn en welke van hen u betaalbare tarieven kunnen bieden.

De ervaren SEO-bureaus met de bekende merknaam

Dit soort bedrijven heeft een oprechte interesse in de bedrijven waarmee zij samenwerken. Ze werken samen met de grote projecten om langdurige zakelijke relaties op te bouwen en een hoog rendement op de investering te behalen. Ze hebben een serieuze aanpak voor bedrijfsontwikkeling en optimalisatie om hun klanten meetbare resultaten te bieden. Ze implementeren verschillende professionele optimalisatietools om hun klantstatistieken bij te houden en marktonderzoekers te leiden. Dus de kosten van hun diensten zijn vervolgens hoog.

De SEO-bureaus die niet beter weten

Er zijn veel optimalisatiebureaus die alles wat ze doen uitbesteden. Omdat ze zelf geen optimalisatie uitvoeren, hebben ze geen volledige controle over de optimalisatiecampagne van de klant en werken ze in werkelijkheid als tussenpersoon. Ze zijn overgeleverd aan de leveranciers die niet altijd de hoogste kwaliteit leveren. Dergelijke optimalisatiediensten zijn meestal van lage kwaliteit en gebrek aan maatwerk.

De SEO-aanbieders die op zoek zijn naar de mogelijkheden om uw geld te pompen

Het gaat allemaal om goedkope SEO-diensten. Dit soort optimalisatiebedrijven staat klaar om u alles te vertellen wat u wilt horen. In de regel lijken ze te goed om te worden waargemaakt, en beloven ze perfecte resultaten voor kleine bedragen. Ze beloven een site binnen 72 uur te verbeteren of iets dergelijks. Je moet dergelijke beloftes vermijden omdat ze totaal onrealistisch zijn. Niemand in de SEO-wereld kan u dit beloven, zelfs als u samenwerkt met de TOP-optimalisatiebureaus. Dus als u niet bekend bent met het huidige SEO-landschap en u alleen op de prijs richt, raakt u verbrand. In de regel leidt samenwerking met dergelijke goedkope SEO-bedrijven tot hogere uitgaven voor optimalisatie. Het is dus logisch om vanaf het begin een ervaren SEO-bureau aan te nemen om geld en tijdverlies te voorkomen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved