Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt stelt 3 eenvoudige stappen voor om Web Content te schrapen

Als u gegevens wilt ophalen van verschillende webpagina's, sociale mediasites en persoonlijke blogs, zou je een aantal programmeertalen zoals C ++ en Python moeten leren. Onlangs hebben we diverse goed doordachte gevallen van inhoudsdiefstal op het internet gezien, en de meeste van deze gevallen hadden betrekking op inhoud scraptools en geautomatiseerde opdrachten. Voor Windows en Linux-gebruikers zijn talloze webscraping tools ontwikkeld die hun werk enigszins vereenvoudigen. Sommige mensen geven echter de voorkeur aan het handmatig schrapen van inhoud, maar het is een beetje tijdrovend.

Hier hebben we drie eenvoudige stappen besproken om webcontent in minder dan 60 seconden te schrapen.

Het enige wat een kwaadwillende gebruiker moet doen is:

1. Toegang krijgen tot een online-tool:

U kunt elk beroemd online webscraping-programma zoals Extractie, Import.io en Portia door Scrapinghub. Import.io heeft beweerd 4 miljoen webpagina's op internet te schrapen. Het kan efficiënte en zinvolle gegevens opleveren en is nuttig voor alle bedrijven, van startups tot grote ondernemingen en bekende merken. Bovendien is deze tool geweldig voor onafhankelijke opvoeders, liefdadigheidsinstellingen, journalisten en programmeurs. Importeren. Het is bekend dat io het SaaS-product levert waarmee we webcontent kunnen omzetten in leesbare en goed gestructureerde informatie. De technologie voor machine learning maakt import.io tot de voorafgaande keuze van zowel coders als niet-codeerders.

Aan de andere kant transformeert Extracty webcontent in bruikbare gegevens zonder dat codes nodig zijn. Hiermee kunt u duizenden URL's tegelijkertijd of volgens het schema verwerken. U kunt via Extractie toegang krijgen tot honderden tot duizenden rijen met gegevens. Dit webschrapingprogramma maakt uw werk eenvoudiger en sneller en draait volledig op een cloud-systeem.

Portia van Scrapinghub is nog zo'n uitstekende webscrapingtool die uw werk gemakkelijk maakt en gegevens extraheert in uw gewenste formaten. Portia laat ons informatie van verschillende websites verzamelen en heeft geen programmeerkennis nodig. U kunt de sjabloon maken door op de elementen of pagina's te klikken die u wilt extraheren, en Portia zal zijn spider maken die niet alleen uw gegevens zal extraheren, maar ook uw webcontent zal crawlen.

2. Voer de URL van de deelnemer in:

Nadat u een gewenste webscraping-service hebt geselecteerd, moet u de URL van uw concurrent invoeren en beginnen met het uitvoeren van uw scraper. Sommige van deze hulpmiddelen schrapen uw hele website binnen een paar seconden, terwijl de anderen gedeeltelijk inhoud voor u extraheren.

3. Exporteer uw geschraapte gegevens:

Zodra de gewenste gegevens zijn verkregen, is de laatste stap het exporteren van uw geschraapte gegevens. Er zijn enkele manieren waarop u de geëxtraheerde gegevens kunt exporteren. De webschrapers creëren informatie in de vorm van tabellen, lijsten en patronen, waardoor het voor de gebruikers gemakkelijk wordt om de gewenste bestanden te downloaden of te exporteren. Twee meest ondersteunende formaten zijn CSV en JSON. Bijna alle inhoudschrapers ondersteunen deze formaten. Het is voor ons mogelijk om onze scraper te gebruiken en de gegevens op te slaan door de bestandsnaam in te stellen en het gewenste formaat te selecteren. We kunnen ook de Item Pipeline-optie van import.io, Extracty en Portia gebruiken om de uitvoer in de pijplijn in te stellen en gestructureerde CSV en JSON-bestanden te krijgen terwijl het schrapen wordt uitgevoerd.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2021, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+380980549123

Telegram

Semaltsupport