Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Beoordeling door Semalt: An Awesome Screen Scraping Service

Web2DB is een krachtig en nuttig programma voor het afschrapen en het extraheren van gegevens. Het werkt als een databasebouwer en stelt ons in staat om gemakkelijk de informatie van verschillende websites te ontginnen. Deze webschraper verzamelt ongestructureerde informatie van websites en HTML-pagina's en ordent en structureert deze op de juiste manier. U hoeft alleen maar te vertellen wat u wilt zoeken en hoe u uw gegevens wilt opmaken, en Web2DB zal zijn taak volgens de instructies uitvoeren. De gegevens kunnen worden opgeslagen in de indelingen MySQL, CSV, Access en Excel. Web2DB heeft een schat aan functies die het de beste optie maken voor webmasters, bedrijven, zakenmensen, programmeurs en codeerders. Enkele van zijn onderscheidende kenmerken worden hieronder besproken.

1. Als een project-editor:

Web2DB fungeert als een krachtige en verbazingwekkende project-editor. Het ontwerpen van de web scraping projecten is niet eenvoudig tot je voldoende programmeervaardigheden hebt. Maar met Web2DB hoeft u geen professionele programmeur of coder te zijn omdat u zonder uw taken kunt uitvoeren. Deze tool verzamelt, bewerkt, mijn of extraheert uw gegevens. Bovendien helpt het bij het ontwikkelen van verschillende gegevenspatronen die perfect werken, zelfs wanneer de pagina-indeling is gewijzigd. Al uw bewerkings en extractie-gerelateerde projecten worden bereikt met slechts een paar klikken.

2. Eenvoudig volledige inhoudsstructuur vastleggen:

U kunt Web2DB configureren om de volledige website of een aantal pagina's ervan te downloaden. Hiermee wordt eenvoudig de volledige inhoudsstructuur vastgelegd, waardoor het een fantastisch formulier wordt. U kunt een paar webpagina's of de hele site configureren op basis van uw vereisten, maar de de kwaliteit van de inhoud is helemaal niet verstoord. Deze tool is geschikt voor gigantische sites zoals Amazon, eBay, PayPal en anderen. Web2DB heeft verschillende geavanceerde functies en helpt ons bij het optimaliseren van de webschrapingprestaties. Het is een betrouwbare en uitgebreide tool. 

3. Webformulieren indienen:

Met Web2DB kunt u de webformulieren, met name zoekformulieren en online boekingsformulieren, zonder problemen verzenden. De formulieren kunnen voor alle invoerwaarden worden ingediend en de geëxtraheerde gegevens zijn verkregen in het CSV-formaat. U kunt ook op trefwoord gebaseerde gegevens maken met behulp van dit programma en indienen uw site aan zoekmachines voor betere indexering en crawlen.

4. Deal with Dynamic Websites:

Een ander onderscheidend kenmerk van Web2DB is dat het zowel eenvoudige als dynamische websites kan verwerken. De meeste primitieve scraping-programma's kunnen geen leesbare inhoud extraheren van de zeer dynamische websites. Zelfs de professionele webschrapers hebben problemen met het oogsten van gegevens van de AJAX-websites, maar Web2DB maakt het gemakkelijk voor u om gegevens van dynamische sites te extraheren. Houd er rekening mee dat de gegevens van de AJAX-sites enige tijd nodig hebben om te worden geëxtraheerd.

5. Ondersteuning van verschillende formaten:

Web2DB kan uw geëxtraheerde gegevens exporteren naar Excel, Oracle, OleDB, MySQL, CSV, XML en Excel. U kunt de exportscripts ook gebruiken om de gegevensexport aan te passen als u over de basisvaardigheden voor programmeren beschikt. Web2DB kan ook informatie exporteren naar Excel 2003 en Excel 2007 en helpt u de afbeeldingen in uw gegevens volledig te verankeren. Deze tool biedt ook spam bescherming, zodat uw veiligheid en privacy op internet gewaarborgd zijn.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport