Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke zijn de belangrijkste factoren die bepalend zijn voor onderzoek naar kernwoorden op Amazon?

Ik veronderstel dat een volledig zoekwoordonderzoek op Amazon voornamelijk wordt bepaald door de factoren van zoekwoordrelevantie (hoe nauw het overeenkomt met het zoekverzoek van de gebruiker) en het huidige niveau van rankingwedstrijd (hoe moeilijk het is om te rangschikken). Het lijkt misschien een beetje, maar het belangrijkste doel van zoekwoordonderzoek naar Amazon is om die mogelijk winnende maar nog steeds niet al te populaire zoektermen en long-tail combinaties te vinden die worden gebruikt door de kopers die daar kopen. Maar hoe maak je eenvoudige ranking-voortgang, zodat de online zichtbaarheid van je productlijst alsmaar groter wordt?

Er zijn een aantal manieren om het vol te houden:

  • Proactief onderzoek met behulp van de zelfvuloptie van Amazon uitvoeren. Op die manier kunt u niet alleen meteen een goed beeld krijgen van de meest effectieve zoekwoordcombinaties die zijn gekoppeld aan een productcategorie of een bepaald item afzonderlijk, maar begrijpt u welke zoekwoorden voor zoekwoorden de lokale kopers eerder zullen gebruiken voor hun productzoekactie wanneer ze worden getoond opties automatisch voorstellen door het algoritme van Amazon.
  • De meest onderschatte zoekwoorden identificeren. Ik bedoel die zoektermen met een aanzienlijk hoog zoekvolume, maar toch relatief lage concurrentie. Daarom is er waarschijnlijk nog steeds een onvoldoende aantal gerelateerde producten te koop die nu voor dat specifieke zoekwoord worden geïndexeerd. Dientengevolge kunnen die onderschatte maar nog steeds volledig presterende zoektermen en lange-staartcombinaties redelijkerwijs uw nummer één prioriteit worden voor het trefwoordonderzoek op Amazon.
  • Trending-zoekwoorden lokaliseren die momenteel aan populariteit winnen. Over het algemeen genomen zijn de trending-zoekwoorden lang niet zo competitief, althans voorlopig niet. Maar hun meest recente winst in het zoekvolume (bijvoorbeeld de afgelopen maand) maakt ze absoluut de moeite waard om beschouwd te worden als een van de eerste meest winnende doelen van je zoekwoordonderzoek op Amazon.

Naast winstgevende zoekwoorden en long-tail combinaties van producten, zijn uw eigen kwaliteit van de merchant-lijst en de optimalisatie ervan ook belangrijke factoren. Ik bedoel dat een winstgevende pool van zoekwoorden goed voor je is. Maar kopen zonder een goed schema van optimalisatie van productvermeldingen zal uw e-commerce bedrijf onvermijdelijk in de loop van de tijd doden. Daarom moet u ervoor zorgen dat niets de blootstelling van uw vermelding aan online zoeken beperkt. Als dit het geval is, raad ik aan de volgende factoren voor het succesvol indexeren van trefwoorden bij Amazon te controleren:

  • De productbeschrijving moet in ongeveer 250 woorden worden geschreven om te worden ondersteund met een lijst van vijf opsommingstekens, elk volledig beschrijvend en toch schoon en beknopt.
  • Productafbeeldingen zijn ook erg belangrijk. En niet alleen om uw bezoekers te begeleiden bij de uiteindelijke besluitvorming om bij u te kopen, maar ook voor de doeleinden van zoekrangschikking. Het punt is dat Amazon een reeks ondersteunende visuele inhoud herkent als een even sterke factor die bepalend is voor de kwaliteit van uw productlijst.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2022, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport