Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Zijn hulpprogramma's voor zoekwoordenonderzoek voor Amazon-verkopers echt zo belangrijk voor mijn eigen productvermelding?

Elk e-commerce of drop-shippingbedrijfplatform (zoals Amazon zelf, evenals eBay, Alibaba-winkel, Walmart, enz.) Lijkt in feite veel op de oorspronkelijke zoekmachines. Het betekent dat een goede strategie voor contentoptimalisatie een onmisbaar onderdeel is van elk detailhandelssucces daar. Op die manier is precies gericht en diepgaand zoekwoordonderzoek precies wat de grens trekt tussen een echt winstgevend online project en het absolute bedrijfsfalen. En het betekent dat het gebruik van hoogwaardige zoekwoordonderzoeksinstrumenten die zijn ontworpen voor Amazon-verkopers een bittere noodzaak wordt - nodig om gewoon te overleven onder dat echt moordende niveau van marktconcurrentie daar - in plaats van elke vorm van luxe zoals je misschien denkt. Dus hieronder laat ik je een aantal behoorlijk goede zoekwoordtools zien voor Amazon-verkopers.

Ze zijn allemaal door het gebruik bewezen en betrouwbare online helpers die ik heb getest voor mijn eigen productvermelding op die drukke marktplaats - voel je nu vrij om het eens te proberen met het volgende: 

Google Keyword Planner

Geen wonder, deze goede oude keyword research en advertenties management service is een krachtige toolkit voor optimalisatie die conventioneel wordt gebruikt door het leeuwendeel van de deskundige SEO's. Natuurlijk, Google Keyword Planner is niet een van die specifiek op maat gemaakte tools voor Amazon verkopers. Desalniettemin, als het gaat om het zoeken naar sleutelwoorden en het begrijpen van de belangrijkste trends in productzoekopdrachten, is de Keyword Planner-tool precies waarmee u een goed beginpunt kunt beginnen, in lijn met het weergeven van een goed beeld van alle mogelijk winnende en winstgevende zoekwoorden. In het ideale geval moeten ze, als ze op de juiste manier worden geoptimaliseerd, uw belangrijkste doelzoekwoorden worden om organisch zoekverkeer naar uw Amazon-productvermeldingen te leiden en daarmee uw algehele inkomstenverwervende zakelijke kansen te bepalen.

Verkoper Prime

Als het gaat om het identificeren van de meest winstgevende zoekwoorden en must-winning long-tail combinaties van producten, vindt Seller Prime zeker deel uit van de beste tools voor Amazon-verkopers. Alles is hier vrij eenvoudig. En u hoeft alleen maar een productnaam of het individuele Amazon-ASIN-nummer in te voeren - en u bent klaar, met een lijst met waardevolle zoekwoordsuggesties die bijna in korte tijd voor u zijn voorbereid.

AMZ Insight

Het is een andere goede optie voor uw zoekwoordonderzoek en het optimaliseren van de lijst op Amazon. AMZ Insight is het volledige pakket hulpmiddelen dat is ontworpen voor Amazon-verkopers, om preciezer te zijn. Daarom kan deze zogenaamde "toolkit" u niet alleen helpen met concurrerend inzicht en langetermijnzoekwoordsuggesties, maar ook zoeken naar toptrend-zoekopdrachten, hun gemiddelde zoekvolumes evalueren, het aantal gerelateerde producten meten dat al is geïndexeerd voor een bepaald zoekwoord, waarbij het huidige niveau van zoekwoordwedstrijd, CPC-advertenties en zelfs meer wordt geschat.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2022, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport