Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Wilt u webgegevens schrapen? Semalt introduceert gratis webgegevensextractiesoftware

Informatie verkrijgen van een website is een ingewikkelde techniek die door verschillende bedrijven wordt toegepast. Organisaties die volumes van gegevens over bepaalde onderwerpen willen verzamelen, kunnen profiteren van de volgende programma's:

1. Scraper

Scraper is een Chrome-extensie met een uitgebreide reeks functies. Het is niet alleen een dataschraper, maar een zoekwoordonderzoeker. Het is geen al te geavanceerde tool die uw gegevens naar de Google Spreadsheets kan exporteren. Uw gegevens worden gekopieerd en opgeslagen in de spreadsheets, dankzij OAuth om het mogelijk te maken. Schraper is geweldig voor zowel programmeurs als niet-programmeurs.

2. Web Harvest

Web Harvest wordt geleverd met verschillende configuratie-opties en is een geweldig opensource-extractieprogramma voor gegevens. Het is geschreven in Java en verzamelt gegevens van zowel basis- als geavanceerde websites. Web Harvest richt zich voornamelijk op de XML- of HTML-gebaseerde webpagina's.

3. Scrapy

Scrapy is nog een ander prachtig hulpmiddel voor het schrapen van gegevens. Het is een volwaardig crawlraamwerk met tientallen functies en opties. Scrappy werkt snel en krijgt u de gewenste bestandsindelingen. Het kan alleen worden gebruikt als je Python op je apparaat hebt geïnstalleerd. Bovendien moet u een basiskennis hebben van deze programmeertaal.

4. FMiner

FMiner is een van de beste en meest bruikbare tools voor data-extractie. In vergelijking met andere vergelijkbare programma's is FMiner betrouwbaarder en heeft het betere functies, het haalt gegevens uit zelfs de meest gecompliceerde websites en ondersteunt JavaScript- en AJAX-indelingen, en u krijgt ook gegevens in MySQL- en Oracle-indelingen, afhankelijk van uw vereisten.

5. Outwit

OutWit is een van de coolste en nuttigste programma's voor het extraheren van gegevens.Het is de Firefox-extensie met veel eigenschappen voor het extraheren van gegevens. Outwit vereenvoudigt uw zoekopdracht op het web en helpt automatisch door verschillende webpagina's te bladeren

6. Gegevenswerkbalk

Gegevenswerkbalk kan het gegevensschraapproces voor uw gemak automatiseren. Als u op zoek bent naar gegevens van verschillende webpagina's en informatie moet verzamelen, moet Data Toolbar proberen.

8. iMacros

De beste eigenschap van iM acros is dat het repetitieve taken kan automatiseren. Of u het nu in Firefox of Google Chrome wilt gebruiken, iMacros ondersteunt alle browsers en helpt u bij het navigeren door een groot aantal webpagina's. Bovendien helpt het webtabellen en lijsten omzetten in bruikbare informatie.

9. Google Web Scraper

Dit is een browser-gebaseerd data-extractieprogramma dat werkt als Outwit en Import.io. Google  web scraper  is ontworpen om gegevens uit zowel tekst- als pdf-bestanden te extraheren. U moet de gegevens markeren die u nodig hebt en deze tool geeft u binnen een uur de gewenste exemplaren. U kunt uw gegevens opslaan in Google Drive.

10. Extractie

Extractie is een relatief nieuw en toch verbazingwekkend schraapprogramma dat wordt aangedreven door machine learning-technologie. U kunt met dit programma API's maken en binnen een paar seconden een volledige website crawlen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport