Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Semalt: Wat zijn de beste programmeertalen om een ​​site te schrapen?

Webschrapen, ook bekend als gegevensextractie en web-oogsten, is een techniek van extraheren gegevens van verschillende sites. Web scraping-software toegang tot het internet, hetzij via de webbrowser of via het Hypertext Transfer Protocol. Webscraping wordt meestal geïmplementeerd met behulp van automatische bots of webcrawlers. Ze navigeren door verschillende webpagina's, verzamelen gegevens en halen deze uit volgens de vereisten van gebruikers. De inhoud van een webpagina wordt geparseerd, opnieuw geformatteerd en doorzocht, terwijl de gegevens worden gekopieerd naar spreadsheets nadat ze volledig zijn verwerkt in overeenstemming met de instructies.

Een webpagina is gebouwd met op tekst gebaseerde opmaaktalen zoals HTML, Python en XHTML. Het bevat de schat aan informatie en is ontworpen voor de mens, niet voor  webscraping bots. Verschillende  scraptools kunnen deze pagina's echter als mensen lezen en nuttige informatie krijgen in de CSV- of JSON-indelingen.

Is Python de beste webschaaftaal?

Python is in feite een programmeertaal die een "schaal" biedt om gegevens in de vorm van platte tekst te schrapen. Het helpt gebruikers informatie uit verschillende webpagina's te extraheren. Python is handig wanneer de digitale marketeers of programmeurs besluiten om handmatig gegevens te schrapen. Met deze taal kunnen we eenvoudig de coderegel invoeren en zien hoe de gegevens worden geschraapt. Python is echter niet de beste webschrapingtaal.

Python heeft honderden handige opties die zijn ontworpen om onze tijd te besparen. Het is bijvoorbeeld beroemd bij de academische en data-onderzoeksexperts. Python maakt het voor ons gemakkelijk om online nuttige gegevens en academische papers te doorzoeken. Maar als het gaat om webschrapen, is Python niet zo effectief als C ++ en PHP. Python is vooral bekend om zijn ingebouwde ondersteuning en slaat gegevens op in veelgebruikte formaten zoals JSON en CSV.

De beste programmeertalen voor webschrapen:

Het is nu duidelijk dat Python niet de beste taal is voor webschrapen. In plaats daarvan geven veel programmeurs en data-wetenschappers de voorkeur aan C ++, Node.js en PHP boven Python.

 Node.js: 

Het is goed in het scrapen en kruipen van verschillende sites. Node.js is geschikt voor dynamische websites en ondersteunt gedistribueerd crawlen op internet. Deze taal is handig voor het scrapen van gegevens van zowel de basis- als geavanceerde websites.

 C ++: 

C ++ biedt geweldige prestaties en is kosteneffectief. Deze taal is veel beter dan Python en zorgt voor kwaliteitsresultaten. Het wordt echter niet aanbevolen aan bedrijven vanwege de ingewikkelde codes.

 PHP: 

PHP is de beste taal voor webschrapen. In tegenstelling tot Python en C ++, maakt PHP geen problemen tijdens het plannen van taken en het scrapen van inhoud van verschillende websites. Het is als een all-rounder en verwerkt de meeste webcrawl- en data-extractieprojecten op internet. Import.io en Kimono Labs zijn de twee krachtige  tools voor gegevensschraping op basis van PHP. Ze hebben geweldige functies en kunnen een groot aantal webpagina's in een of twee uur schrapen. Helaas bieden Beautiful Soup en Scrapy (die op Python zijn gebaseerd) geen enkele ondersteuning als de PHP-gebaseerde data-extractietools.

Nu is het duidelijk dat alle programmeertalen hun eigen voor- en nadelen hebben. PHP is echter veel beter dan Python en is de beste webschrapingtaal. Het biedt betere faciliteiten voor de gebruikers en kan gemakkelijk grote projecten aan.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport