Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Semalt: Grepsr - Een effectief Chrome-uitbreidingsplatform

Grepsr is een verbazingwekkend en eenvoudig webextractieplatform, waar gebruikers verschillende soorten informatie kunnen verzamelen en organiseren. gegevens van het net. Het richt zich op niet-technische gebruikers die bereid zijn een premie te betalen om hun gegevens op een goed gestructureerde manier te verzamelen en te ordenen. Deze  webextractietool  biedt de volgende voordelen voor de gebruikers:

Bespaar tijd en energie

Gebruikers kunnen een aantal gegevens uit verschillende webpagina's extraheren zonder ingewikkelde informatie te hoeven gebruiken softwaretools. Ze hoeven hun agenda slechts op regelmatige basis in te roosteren voor scraptaken. Het is een eenvoudig schrapend softwareprogramma met een gebruikersvriendelijke interface die begrijpelijk is voor technische gebruikers. Tegenwoordig gebruiken veel klanten dit platform om geweldige resultaten te genereren voor hun bedrijven. Grepsr biedt hen gegarandeerd de juiste gegevens wanneer ze maar willen.

Gebruikt effectieve tools en geautomatiseerde taken

Grepsr gebruikt een aantal echt verbluffende tools, evenals geweldige ondersteuning en integratie. Als gevolg hiervan biedt het een gemakkelijk platform voor zijn gebruikers, die speciale tools willen gebruiken om bijna alles van het net te extraheren. Dit softwareprogramma houdt zich bijvoorbeeld bezig met B2B-gegevens, zoals prijzen van producten, lijsten met aandelen, namen en zakelijke contacten.

Geef gebruikers een geweldig ondersteuningsteam

Het is voor webonderzoekers niet altijd een gemakkelijke taak om alle benodigde gegevens te extraheren. Als ze bijvoorbeeld de prijzen van bepaalde aandelen van webpagina's proberen te verzamelen en een website de structuur ervan wijzigt, moet hun extractie worden herzien. Dit is een klus die door de Grespr-experts kan worden gedaan zonder extra geld.

Wie maakt gebruik van dit scraping-softwareprogramma

Er zijn een aantal bedrijven op de markt die hun webgegevens moeten vinden en organiseren, zoals grote agentschappen en detailhandelaren. Ze vereisen beide frequente concurrentiegegevens en de experts van Grepsr kunnen hen helpen. Bovendien kunnen kleine bedrijven die hulp ook nodig hebben om gegevens automatisch van het web te kopiëren en plakken.

Projecten creëren met Grepsr

Wanneer gebruikers een bepaald project creëren, analyseert dit softwareplatform ze en stuurt het een speciale prijsopgave terug naar de gebruikers. Nadat de prijs is ingesteld, wordt een gegevensextractor gemaakt en begint het proces voor het verzamelen van gegevens. Webzoekers worden door de Grepsr-professionals op de hoogte gebracht via app-meldingen of e-mails.

Dit software-extractieplatform maakt gebruik van grade-encryptie, zodat de gebruikers er zeker van kunnen zijn dat al hun informatie veilig is. Bovendien moeten ze weten dat ze op elk gewenst moment volledige controle over hun gegevens kunnen hebben.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport