Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Wat moet ik weten om de positie van mijn website in SEO-services te bepalen?

Google zoekmachine staat erom bekend meer dan 200 verschillende factoren te gebruiken met zijn echt geavanceerde ranking-algoritme. Zoals nooit is onthuld, is ons beste inzicht en onze kennis vooral gebaseerd op de praktische ervaring van de experts uit de sector. Niettemin concentreren de meeste van de toonaangevende webmasters, evenals de beste digitale bureaus zich op aanzienlijk minder verschillende factoren om SEO-diensten met een rangorde te rangschikken, zelfs op de grootste schaal en moeilijkheidsgraad.

ranking seo services

Nou, we zien dat niet alle rangorde-factoren dezelfde macht hebben en dat hun invloed op het zoekalgoritme van Google dus behoorlijk verschilt. Gelukkig hoeven we die enorme set van meer dan tweehonderd items niet te overwegen. Laten we in plaats daarvan de belangrijkste signalen bekijken waar we in de eerste plaats om moeten geven. En het maakt geen verschil, of u liever zelf aan de optimalisatie van de zoekmachine werkt, of waarschijnlijk hebt besloten om uw websitepositie te besturen met SEO-services aangeboden door het bureau - u kunt beter alles weten over deze drie factoren voordat u iets anders doet: 

  • Pagina-inhoud

De kwaliteit van de inhoud wordt erkend als de belangrijkste factor voor rangschikking wanneer het algoritme van Google de beslissing om zoekresultaten te rangschikken op elke webpagina op het web neemt. En het meest recent werd het opnieuw bevestigd, dit keer door een aantal voormalige werknemers die bij de industriegigant werkten. Dus we kunnen die tijden vergeten (ongeveer twee jaar geleden), toen de primaire focus onmiddellijk naar een zoekwoordgerichte machine-geschriften was verplaatst. Het uitstekende belang van hoogwaardige inhoud in natuurlijke taal is nu terug! Je moet je dus concentreren op het bouwen van alleen waardevolle, gebruiksvriendelijke inhoud, rijk aan infographics, video's en meerdere afbeeldingen, in plaats van alleen maar een hoge keyworddichtheid te behouden.

  • Quality Link Building

Het hebben van voldoende links om uw website te verbinden met zoveel mogelijk andere relevante webpagina's is altijd de tweede sterkste ranking factor geweest voor Google..Het enige waar u nu rekening mee moet houden, is dat Google's algoritmen in de loop der jaren nooit zijn blijven ontwikkelen en zich ontwikkelen. En waar we mee geconfronteerd moeten worden - nu "weet" de zoekmachine hoe een verschil te maken tussen natuurlijke (organische) links, en kunstmatige die nog steeds op grote schaal worden gebruikt om een hogere score te behalen. Op die manier raad ik u aan om betaalde links in bulk of andere black-hat, evenals technieken voor het koppelen van grijze-hoedenlinks te vergeten. Je kunt beter een lagere telling van alleen kwaliteitslinks hebben, in plaats van te gaan voor een aantal manipulaties, behalve op eigen risico om bestraft te worden.

ranking seo

  • Mobiele respons

Voor het eerst gezien eind 2016, is Google nu volledig overgestapt op de alternatieve manier van indexeren. Ik bedoel dat het runnen van uw desktop-gebaseerde website met een handige, mobielvriendelijke versie nog nooit zo redelijk is geweest. Om de hoogste rangorde in de Google-lijst met SERP's te behalen, moet u in elk geval aan mobiele optimalisatie werken. Slechts één koud feit - volgens de meest recente enquête werden de meest zichtbare domeinen die werden gevonden in de top 100 zoekresultaten door Google toegekend, in het bijzonder voor het gebruik van oplossingen die geschikt zijn voor mobiele apparaten om hun webpagina's te bouwen. Dus nu is mobiel reageren nu van belang, dus overweeg zo snel mogelijk de dingen te doen, in lijn met het handhaven van je huidige groei in ranglijsten met SEO-services. Dat is alles wat je nodig hebt, althans voor nu.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport