Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Wat te verwachten van het SEO-bedrijf dat ik wil inhuren?

Soms voelt elke slimme online ondernemer zich misschien verveeld met die bescheiden vooruitgang en geconfronteerd met de behoefte aan een enorme verbetering van online zichtbaarheid om meer potentiële klanten te bereiken. Ja, het op een zelfgestuurde manier runnen van de Search Engine Optimization-strategie zou de beste oplossing kunnen zijn om dat commerciële project op de goede weg te zetten, tenslotte heeft elke ondernemer al veel te doen en veel zorgen te maken . Dus het uitzoeken van een aannemer lijkt een heel goed idee.

the seo company

Maar wat te verwachten van het SEO-bedrijf dat we al hebben ingehuurd, bijvoorbeeld met een aantrekkelijke portfolio? Laten we eerlijk zijn - allen, misschien net als elke andere dienstverlener, verzekeren u van hun toewijding aan uw zakelijk succes, vertellen u over hun goede naam, geavanceerde expertise en diep begrip van elk, zelfs de meest punte, aspect van de zoekmachine Optimalisatie zoals de technische optimalisatie zelf, online marketing, webontwikkeling, responsief ontwerp, contentstrategie, sociale media, enzovoort. Maar wat kunnen we verwachten van het SEO-bedrijf, dat net beloofd heeft om al die dingen goed te doen, naast een vrij redelijke prijs?

Hier zijn enkele suggesties over welke dingen we altijd van het SEO-bedrijf mogen verwachten na het doen van een toezegging om te huren. Overweeg daarom het volgende om een deal te sluiten en aan de slag te gaan.

 Introductievergadering 

Nadat u het SEO-bedrijf hebt geselecteerd om aan uw project te werken, krijgt u een openingsvergadering. Het kan een privévergadering zijn in een conferentiezaal, een telefonisch gesprek of een korte discussievraag via video. Hoe dan ook, er zijn enkele kritische vragen die moeten worden beantwoord voordat je eindelijk een contract tekent. En het is beter om van tevoren een vragenlijst te maken. Ik raad aan te beginnen met de volgende opsommingstekens:

  • Vraag om meer specifieke referenties of casestudy's om iets later te controleren en erover na te denken. Ik bedoel, hier moet de ervaren en waardige leverancier voor zoekoptimalisatie altijd klaar staan om u enkele van zijn bijzonder unieke benaderingen of individuele acties te laten zien aan een specifieke succesvolle SEO-strategie.
  • Vraag een schatting van het tijdsbestek voor uw bedrijf om de eerste tekenen van de daadwerkelijke voortgang te voelen. Let op, je moet hier heel voorzichtig en zelfs achterdochtig zijn. Het SEO-bedrijf moet u een redelijk gevormd tijdsbestek geven, afhankelijk van de resultaten uit het verleden. Het zou je nooit enige vooruitgang in dagen of weken moeten beloven.
  • Maak alles nogmaals duidelijk, aarzel niet om uw vragen te herhalen over hoe lang hun kernteam van experts in de branche heeft gewerkt. Vraag ook of er een eerdere ervaring was in uw onderwerp of op zijn minst een relevante marktniche.
  • Maak kennis met de vraag of het SEO-bedrijf gericht is op bepaalde componenten van de zoekmachineoptimalisatie, of dat u op een brede manier aan digitale marketing kunt werken. Vraag daarbij aan hoeveel marketingspecialisten aan uw project zullen werken.

Zorg ervoor dat u naar de inleidende vergadering komt met een lijst van dergelijke verklaringen ter overweging en maak alles volledig duidelijk. Voel u vrij om alle algemeenheden te verduidelijken, evenals de belangrijkste argumenten die u eerder door de verkoopmanagers werden gegeven, vergelijk ze gewoon met de feitelijke argumenten die zojuist door de vertegenwoordigers van het SEO-bedrijf zijn uitgesproken, in feite kan hier vaak iets niet kloppen. je kunt maar beter een dubbele controle gebruiken om je verzekerd te voelen.

Naarmate je gesprek met de vertegenwoordigers ten einde loopt, zou je niet eens de lichtste frustratie moeten voelen, vooral over de kernonderwerpen zoals facturering cycli, toewijzing van tijd en de huidige algemene strategie van de optimalisatie van de zoekresultaten.

 Initiële SEO-audit 

Het eerste dat het SEO-bedrijf moet doen, is het uitvoeren van de initiële Audit voor uw website. Meestal kan het proces worden vergeleken met een diagnose van de SEO-gezondheidsvoorwaarden van uw website, alles in één.

Afgezien van de kwaliteitsbekwaamheid en het ervaringsniveau van het bureau, wordt de omloopcyclus voor uw SEO Audit in het algemeen bepaald door de complexiteit van uw site, evenals de grootte en hoeveelheid van uw webpagina's. Met het oog op de initiële audit, zou u het SEO-bedrijf mogen verwachten voor het volgende:

  • U wordt verzocht toegang te verlenen tot uw Google Analytics-account. Met behulp van verschillende professionele tools en precieze kaders hebben de experts een beperkte toegang nodig tot uw dashboard- en websiteverslagen.
  • Het is waarschijnlijk dat het SEO-bedrijf de contactgegevens vraagt van een persoon uit uw team, die ervoor zorgt dat SEO uw account direct beheert. Let op, hoe meer interactief dit gesprek is, hoe beter. Ik bedoel dat je het er beter over eens kunt zijn om conference calls te hebben voor alle kernimplementaties, in plaats van alleen maar een scherm te delen voor suggesties.

seo company

 Regelmatig gesprek 

Het SEO-bedrijf zou je nooit iets moeten geven als "to DO list", omdat het een betrouwbare en betrouwbare zoekmachine voor zoekoptimalisatie betekent alleen regelmatige communicatie, check-ins en verdere discussies over de belangrijkste bevindingen. Als je dat doet, weet je altijd hoe goed het gaat, want je onderlinge samenwerking moet nog steeds alleen transparant en duidelijk zijn.

Je zou verwachten dat het SEO-bedrijf je een persoonlijke accountmanager zal geven om je op de hoogte te houden van elke verkeerde of verdachte gebeurtenis tijdens de volledige duur van je contract. Op die manier kan het team werken aan het oplossen van problemen en het oplossen van gezamenlijke problemen.

U weet dat u op korte termijn de juiste keuze hebt gemaakt. Elke dag moeten de managers bereid en bereid zijn om u een duidelijke discussie te geven over alle strategieën en schema's die al in het spel zijn, of alleen overwogen om uw website te optimaliseren. Op die manier voelt u de voortdurende discussie en ondersteuning die volledig ten dienste staan van uw zakelijke welvaart. Er is tenslotte het enige wat u nog moet onthouden - een wereldwijde missie van het SEO-bedrijf is om een enorm gewicht aan SEO weg te nemen van uw schouders, zodat u vrij kunt zijn om in te pluggen in een aantal bedrijfskwesties die altijd belangrijk zijn wachten op een precieze aandacht van de eigenaar.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport