Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

SEO Content Development: wat zijn de beste praktijken voor u bekend?

Je hebt misschien al gehoord hoe belangrijk het is om regelmatig relevante en bruikbare content te genereren. Het ontwikkelen van nieuwe en boeiende inhoud, of het nu gaat om artikelen, blogposts, white papers of case studies, is slechts de helft van de strijd. De andere helft krijgt die inhoud voor de juiste doelgroep.

In het artikel van vandaag zal ik alle geheimen onthullen van het leveren van uw inhoud aan de juiste mensen op het juiste moment. Dus laten we beginnen.

seo content best practices

Beste SEO-praktijken om uw inhoud te promoten lang nadat u het gedaan hebt

Wat zoekmachines zo geweldig maakt, is het feit dat ze nog lang nieuwe gebruikers aantrekken je bent gestopt met het promoten van de inhoud. Het is bewezen dat naast het relevant en actueel houden van uw inhoud ook zoekmachines uw bedrijf kunnen helpen door nieuwe doelgroepen aan te trekken en uw naamsbekendheid te vergroten.

Als u het beste wilt halen uit een goedgebouwde SEO-strategie, kunt u beter aan de efficiënte SEO-praktijken voldoen die hieronder worden vermeld. Dit zijn ze:

  • Trefwoordprioritering

Een van de beste SEO-methoden die u kunt gebruiken om uw inhoud te promoten, is ervoor te zorgen dat u doelzoekwoorden overal in de inhoud van uw site gebruikt. Zorg ervoor dat u sleutelzinnen op natuurlijke wijze invoegt als onderdeel van uw kopie. Dit is nodig om vulling met zoekwoorden te voorkomen.

Om de juiste zoekwoorden te bepalen die uw bedrijf helpen bij het rangschikken in zoekresultaten, moet u eerst de belangrijkste voor uw bedrijf identificeren en prioriteren. Begin met het ontwikkelen van een lijst met zoekwoorden die betrekking hebben op uw bedrijf. Geef vervolgens de prioriteit aan die zoekwoorden op basis van de volgende factoren:

  • Rente;
  • Context;
  • Concurrentie.

Klaar? Goed voor je. Ga verder met de volgende stap.

  • Header Tags Optimalisatie

De tweede stap gaat helemaal over het optimaliseren van de header-tags van uw website. Vergeet niet dat als het gaat om webkopie, hoe u uw inhoud organiseert en opmaakt, er veel toe doet. Goed gestructureerde H1-H6-tags helpen Google de essentie van uw artikel beter te begrijpen. Vergeet ook niet om trefwoorden in uw kop te plaatsen voor betere SEO-resultaten.

  • Enkele links toevoegen

Beide: externe en interne links bieden SEO-waarde. Wanneer u een nieuw artikel maakt of een blog post publiceert, overweeg dan het toevoegen van links naar andere inhoud die u eerder hebt gemaakt - als het logisch is en natuurlijk aanvoelt. Terwijl u de interne links toevoegt, moet u ervoor zorgen dat de webpagina waarnaar u linkt nuttig is voor de gebruiker. Zorg er ook voor dat u volg links gebruikt.

seo content

  • Inhoudslokalisatie

Eigenaars van websites die in meerdere landen actief zijn, moeten hun inhoud lokaliseren. Dit is nodig om uw SEO-inspanningen in verschillende regio's te stimuleren. Contentlokalisatie is helemaal geen moeilijke taak. Hier is wat het kan vereisen:

  • Kopiëren naar meerdere talen;
  • Enkele spellingupdates;
  • Gezien verschillen in domeinnamen en telefoonnummers.

Hoewel deze factoren misschien fuzz lijken, spelen ze een belangrijke rol bij het leveren van uw content aan de juiste doelgroep.

Ik hoop dat je de bovenstaande SEO-praktijken hebt genoten voor het ontwikkelen van inhoud.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport