Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe maak ik Do Follow-backlinks voor mijn website?

Het spreekt voor zich dat zonder een goed gevormd backlinkprofiel het bijna onmogelijk is dat de website goed scoort in Google, of in ieder geval tot de top tien van zoekresultaten behoort. Om misbruik, manipulatie of mogelijke trucs met zijn ranking-algoritme te voorkomen, heeft de zoekgigant van de wereld deze al vele jaren ontwikkeld. Op die manier gaat Google nu alleen natuurlijke, puur relevante en zeer gezaghebbende backlinks belonen. En hieronder laat ik je enkele van de slimste manieren zien om Do Follow-links voor je website te maken. Maar laat ik om te beginnen beginnen met een paar eenvoudige definities.

follow backlinks

Het is niet nodig om te zeggen dat links alle punten van het internet bij elkaar trekken - iedereen weet dat. Maar niet alle hebben hetzelfde gewicht. In feite zijn er twee verschillende soorten links: Niet volgen en Do Follow-links volgen. Eenvoudig gezegd, zijn links met Non Follow bijna nietig en ongeldig vanuit het oogpunt van de belangrijkste zoekmachines. Ze zijn ontworpen om alleen verwijzingsverkeer te genereren. Aan de andere kant gebruiken Do Follow-backlinks echter speciale mappen, artikelen en bestemmingspagina's om de autoriteit van de ene website naar de andere over te dragen.

Blijkbaar zijn Do Follow-links veel moeilijker te krijgen, en meestal zijn ze idealiter in te voegen door een ervaren webmaster. En hier komen we eindelijk ter zake - hieronder staan ​​verschillende slimme manieren (gratis of soms niet) om hoogwaardige Do Follow-links te maken voor de hogere ranglijsten van uw website in Google:

  • Google Plus is een standaard sociaal platform dat een verrassend krachtig hulpmiddel kan worden wanneer het op de juiste manier wordt gebruikt. Het enige dat u daar nodig hebt, is uw eigen profiel hebben of u aanmelden voor een nieuw account. Ga vervolgens naar de sectie 'Over' en bewerk de inhoud van de tekst, evenals de primaire link die in eerste instantie aan uw website is gegeven. Voeg gerust zoveel Do follow-links toe als je nodig hebt, maar overdrijf niet. Anders kan uw poging net zo goed door Google worden herkend als spam of manipulatie.
  • Onemission is een goede oude website die me de afgelopen jaren heeft geholpen met het volgen van Do backlinks. Registreer u om een ​​speciale bewerkingsrol te krijgen en voel u vrij om de hele website te openen en de gewenste categorie te kiezen.
  • Dmoz is ook een zeer oude site, die zich voornamelijk bezighoudt met blog-inzendingen voor het genereren van links. Het enige wat u op Dmoz nodig hebt, is om de juiste categorie te selecteren die relevant is voor het hoofdonderwerp van uw website of blog. Onder zijn unieke kenmerken, raad ik aan deze bron te gebruiken om de beste backlinks te vinden die zijn gemaakt door je naaste rivalen om er een eigen gebruik van te maken.

dofollow backlinks

  • Storify is een geweldige plek om wat extra te krijgen Volg volglinks - alleen al door commentaar te geven. Maak gewoon een nieuw account aan en ga verder met het gedeelte 'Hot comment'. Op die manier kunt u genieten van maximaal twee hoogwaardige backlinks per account.
  • U kunt tenslotte een bezoek brengen aan Trell.co en zoveel mogelijk backlinks kiezen om uw ranglijst te verbeteren zoals u dat wilt. Bovendien kost dat geen dollar - de service is gratis. Als je dit doet, merk het dan nog eens op - overdrijf niet met je backlink-aantal en hun te snelle creatie. Anders krijg je een rode vlag die Google oproept voor een onvermijdelijke rangschikking.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport