Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

SEO-backlinks - om te kopen of niet?

Het is niet nodig om te zeggen dat het nemen van een beslissing om natuurlijke en organische SEO-backlinks te maken of ze in plaats daarvan te kopen, alleen aan jou is. Maar laten we wel wezen - betaalde backlinks voor uw website zijn niet alleen delicaat maar ook echt gevaarlijk. Natuurlijk kun je snel een aantal betaalde SEO-backlinks krijgen en ze gemakkelijk kopen, bijvoorbeeld alleen bij de eerste provider die je op internet ziet. Dus, je denkt eraan om wat backlinks van kwaliteit voor je website te kopen, toch? En op die manier denk ik dat je je maar beter volledig bewust kunt zijn van wat je te wachten staat. Het doet er niet toe, of u een snelle overwinning wilt behalen met uw collega in SEO, slim genoeg om een PBN (privaat blognetwerk) te bouwen. Waarschijnlijk ga je een aantal persoonlijke profielen op sociale media zetten voor het opbouwen van een link. Of je kunt net zo goed nog steeds de voor- en nadelen afwegen om alleen organische SEO-backlinks te behouden of ze in plaats daarvan te kopen - je kunt me maar beter vertrouwen, want ik heb het allemaal gezien. Ik durf te beweren dat waarschijnlijk betaalde deals om de SEO van een website te verbeteren bijna altijd alleen maar tijdelijke resultaten opleveren, tenzij een dergelijke rangorde wordt verdiend met een heel hard en tijdrovend werk. Als je probeert te bedriegen met Google, betekent dit dat je onvermijdelijk een boete moet betalen, zodat je huidige ranglijst wordt vernietigd of zelfs wordt vernietigd. Ik bedoel de uitersten wanneer alles eindigt en de hele website voor eeuwig uit de zoekindex wordt getrapt. Dat is waarom als u niet zeker weet wat te doen met SEO-backlinks - koop ze of niet - hier is alles wat u moet weten, in het kort. Dus, als u nog steeds denkt aan betaalde backlinks, moet u rekening houden met de volgende opsommingstekens:

seo backlinks buy

 Overtreding 

Ik bedoel dat het kopen van backlinks in strijd is met de belangrijkste richtlijnen voor webmasters die door Google zelf zijn gemaakt. Het is het eerste dat u moet weten, en ik geloof dat deze reden al goed genoeg is om u van gedachten te doen veranderen.

 Verboden regelingen 

  • kopen (verkopen) van backlinks die met succes de validatie van Pagerank hebben doorstaan;
  • rechtstreeks uitwisselen met links, of berichten krijgen met backlinks in ruil voor geld, andere links en al het andere van absoluut commerciële aard;
  • schijnbaar natuurlijke linkuitwisselingen en andere verdachte massieve of te snelle verknopingsoperaties;
  • artikel marketing of gast posting misbruik op schaal, meestal inclusief links ingebed met keyword-rijke ankers;
  • aanvragen van geautomatiseerde online tools, programma's of diensten voor het genereren van links.

seo backlinks

 Bottom Line 

Over het algemeen genomen waarschijnlijk elke poging om te bedriegen, manipuleren of misbruiken met de grote zoekmachines (zoals Google zelf) is een mogelijke overtreding van de hoofdregels van het spel. Dat is waarom het doen van al het eerder genoemde materiaal erg ongewenst is en zeker niet wordt aanbevolen, tenzij je een snelle rangschikking wilt ondergaan. Natuurlijk, sommige webmasters, site-eigenaren en zelfs SEO-experts blijken bereid en klaar om te gokken met hun online projecten. Maar hier is een bottom line - betaalde backlinks kosten veel geld. En kopen voor uw website of blog kost u immers veel meer dan alleen geld.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2019, Semalt.com. All rights reserved