Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Kun je me een beginnersgids geven over hoe backlinks voor SEO te bouwen?

Rekening houdend met deze veelgestelde vraag - hoe backlinks voor SEO te bouwen - is er geen universele gids voor starters. Het enige wat je hier nodig hebt, is volhardend en geduldig zijn. In feite is het ontbreken van deze twee kwaliteiten waarschijnlijk de meest ernstige valkuil die vaak wordt geconfronteerd met te verse webmasters en beginnende onlinebedrijven. Laten we wel wezen - de Search Engine Optimization is een langdurig en continu proces. Natuurlijk kun je soms een vrij goede vooruitgang boeken voor de zoekposities van je website op Google's SERP's - praktisch in een mum van tijd - gezien het feit dat je bent gerangschikt in een niet-competitieve sector. Er zijn dus te zeldzame voorbeelden van om een ​​regel of een algemene trend te worden. Desalniettemin, voor de meeste van mijn dagelijkse gevallen over het bouwen van backlinks voor SEO, gebruikte ik de volgende methoden: goed website-onderzoek doen, alles goed georganiseerd organiseren, het juiste bereik vinden met een goed gemaakte pitch, inhoud schrijven die waarde toevoegt en onderhouden van relaties. Dus, hieronder ga ik elk schema in het kort bekijken.

how to build backlinks for seo

Backlinks bouwen voor SEO

Doing Proper Website Research

Voor alles anders, kwaliteit link bouwen zal je nodig hebben om een ​​goed concurrerend onderzoek aan te kunnen. Ik bedoel dat met behulp van online tools zoals Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), of SEO Toolkit door Ahrefs je enige tijd moet besteden om een ​​volledig beeld te krijgen van elke toekomstige stap in je algehele strategie voor linkbuilding. Weet niet hoe backlinks voor SEO te bouwen? Of het gebrek aan zekerheid voelen waar je het beste kunt beginnen? U hoeft zich geen zorgen te maken - voer een uitgebreid onderzoek uit voor de websites van enkele naaste concurrenten in uw niche en begin vanaf het allereerste begin de basisprincipes te begrijpen, en wordt ondersteund met waardevolle praktische inzichten.

Alles goed georganiseerd krijgen

Zodra uw onderzoek naar concurrentie gereed is, moet u klaar staan ​​om een ​​lijst met verwijzingen en echte betrokken personen vorm te geven aan de meest succesvolle publicaties voor de sterkste backlinks (ik bedoel die met de hoogste Pagerank en Domein Autoriteit). Maak een spreadsheet of een concepttekstbestand om de volgende gegevens te noteren en op te slaan: naam van de melder, e-mail, domeinautoriteit. Vervolgens zullen we de juiste outreach moeten vinden - in feite is dit het moeilijkste om mee geconfronteerd te worden bij het leren bouwen van backlinks voor SEO..

De juiste reikwijdte vinden

Zoek naar de juiste reikwijdte in de voettekst van de website (d.w.z. "contact" of "over" paginasecties). Als u een generiek e-mailadres niet direct op de website kunt vinden, is er niets anders over dan op sociale media te blijven zoeken, zoals Twitter, Facebook, LinkedIn of andere gerelateerde platforms. Ja, het is een heel angstaanjagend en tijdrovend werk, maar de taak is niet zo moeilijk als het lijkt op korte termijn.

backlinks for seo

Snij een knijplijn

Beknibbel niet op het enige tijd investeren in onderzoek naar de auteur of de beïnvloeder van de industrie. Vermijd het gebruik van geautomatiseerde software om ontelbare hoeveelheden knelpunten te genereren zonder een dwingende persoonlijke toon. Het enige wat je hier nodig hebt, is om dingen gepersonaliseerd te maken - het is een echte game changer om die miserabele en te frequente mislukkingen van actieve outreach te voorkomen.

Content schrijven die waarde toevoegt en relaties onderhoudt

Zodra je hebt gehoord dat je content gewenst is, is het al een grote overwinning. Houd er echter rekening mee dat dit een wederzijds voordeel is. Vergeet dat niet bij het schrijven van uw perfect op maat gemaakte en puur waardevolle inhoud. Als je eerste stuk succesvol is gepubliceerd, zorg dan dat je een doorlopende relatie afrondt - je kunt altijd meer artikelen bijdragen op dezelfde website! De reis is net begonnen, want je moet blijven werken om meer nieuwe relaties te smeden, je professionele expertise te delen en een bredere bekendheid te krijgen, omdat je toch een grotere stroom van verwijzingsverkeer ontvangt.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport