Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Wat zijn de manieren om backlinks te krijgen in 2019?

Linkverzoeken blijven een van de meest populaire manieren om link juice naar het domein te krijgen en om het rangschikken van websites te verbeteren. Met behulp van linkverzoeken kunt u externe koppelingen opbouwen door de huidige inhoud op uw site te gebruiken. Backlinking is een uitstekende manier om uw merk te bouwen en het bewustzijn te vergroten. Het enige probleem is dat veel website-eigenaren een verkeerde benadering hebben voor linkbuilding. Ze vergeten andere websites naast hun eigen website op te nemen, ze aan te passen en waarom dit de website-eigenaar ten goede zal komen.

In dit artikel vindt u enkele manieren om koppelingsverzoeken te gebruiken om uw campagne voor het opbouwen van links te verbeteren. Er zijn veel andere soorten linkverzoeken voor backlinks dan degene die u in dit artikel zult vinden.

how to get backlinks 2019

Hoe krijg ik backlinks in 2019?

Ont van de belangrijkste momenten die u moet overwegen is wanneer u contact opneemt met een website; u moet de e-mail aanpassen zodat deze relevant is voor de site. Zorg ervoor dat uw e-mails uniek zijn en bevatten de informatie die zeer gewaardeerd wordt door de lezer. U moet het specifiek maken voor een websitevoorwerp en uw zakenpartner laten zien dat u betrokken bent bij de inhoud die op zijn webbron wordt geplaatst. De verschillende extra minuten die nodig zijn, kunnen een groot verschil maken in de reacties en websites die hoogstwaarschijnlijk een positief antwoord op uw verzoek zullen geven. U moet deze informatie in gedachten houden wanneer u probeert zakelijke relaties te leggen met een website-eigenaar.

  • Vraag een linkdirectory aan

De meest eenvoudige manier om koppelingen naar uw domein te maken, is via een rechtstreeks verzoek. Deze methode is echter ook minder effectief dan andere. Het duurt slechts enkele minuten om contact op te nemen met een webmaster en om een ​​backlink te vragen. Het resultaat van een dergelijke affaire kan verschillen van de kwaliteit van de bron waarmee u wilt samenwerken. Bekende autoriteitswebsites zullen uw voorstel hoogstwaarschijnlijk niet accepteren omdat ze een strenge selectie van internetbronnen hebben die inhoud op hun pagina's kunnen publiceren.

  • Op zoek naar de problemen van de huidige website-problemen

Nog een intelligentere benadering om een ​​backlink van hoge kwaliteit naar uw site te krijgen, is door een webbron te scannen en specifieke fouten te vermelden met mogelijke oplossingen voor hen. Deze informatie kan waarde toevoegen aan een website-eigenaar, omdat u de problemen oplost waarvan zij misschien niet eens op de hoogte zijn. Als u dit type linkverzoek gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u deze gegevens gratis aan een webmaster verstrekt. Het is slim om te wachten tot de tweede of derde e-mailcommunicatie voordat u de backlinkverzoek doet.

how to get backlinks

  • Uw inhoud gebruiken als bron voor de gevonden inhoud

Deze benadering om backlinks te verkrijgen, kan nuttig zijn voor uw site. Als u naar een blog-eigenaar verwijst en een opmerking plaatst over het artikel of bericht waarnaar u een backlink wilt, is dit een goed gespreksonderwerp. De andere manier om backlinks te krijgen, is door het bericht te vermelden waarop je ze hebt gevonden en vervolgens het bericht op te halen waarnaar je een link wilt. U moet artikelen lezen en zien waar uw merk naar verwijst zal redelijk zijn en er natuurlijk uitzien. Als er op dit moment geen link is, stel dan voor dat uw website een goede bron voor deze link kan zijn.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport