Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe kunt u uw Amazon-productlijst effectief maken?

Amazon is het grootste e-commerceplatform ter wereld. Het werkt vrijwel hetzelfde als andere zoekmachines en biedt gebruikers de relevante productresultaten voor hun zoekopdrachten. Het is veelzeggend dat u nadenkt over optimalisatie en hoe de beste optimalisatiepraktijken jaarlijks kunnen zijn gewijzigd. Zoals elke andere populaire zoekmachine, heeft Amazon zijn eigen regels en richtlijnen die je moet volgen om zichtbaar te worden voor je potentiële klanten. Het is een zeer competitieve marktplaats om uw nicheleiders te slim af te zijn; u moet investeren in de optimalisatie van uw Amazon-productvermelding.

Als u zich nog nooit zorgen hebt gemaakt over het optimaliseren van uw producten voor Amazon, hoeft u niet ver te zoeken, maar nu is het een goed moment om een strategie te gaan maken. Dit artikel is bedoeld om u te laten zien hoe u uw Amazon-productvermelding goed kunt omzetten en meer potentiële klanten kunt aantrekken door te zoeken.

Praktische technieken om uw Amazon-productlijst te verbeteren

  •  Productafbeeldingen 

Om uw lijst nuttig te maken, moet u gebruikers voorzien van de beste kwaliteit productafbeeldingen. De enige manier waarop uw potentiële klanten een product kunnen bekijken dat ze gaan kopen, zijn productfoto's vanuit verschillende hoeken. Amazon heeft zijn productimplementatievereisten met technische specificaties en Amazon-sitestandaarden voor productafbeelding. De basiskwaliteitsvereiste stelt dat de afbeelding in focus, professioneel belicht of gefotografeerd moet zijn, met realistische kleuren en vloeiende randen. Bovendien moet u ervoor zorgen dat een product 85% of meer van het afbeeldingskader vult.

De afbeeldingen die u opgeeft voor een productvermelding zijn vaak de merk- of breekfactor voor de meeste Amazon-zoekers. Daarom moet u ze overtuigend genoeg maken om te verleiden dat Amazon-zoekers uw product kopen.

  •  Verbeter uw producttitel 

Je moet alle belangrijke informatie opnemen in 200 karakters van je titel. Overlaad je titel niet met trefwoorden of promotionele slogans. een duidelijke en nauwkeurige productbeschrijving nodig die de kleur van het artikel, het gewicht, de grootte en andere noodzakelijke functies bevat.Hoe meer je titel is, hoe beter.Je titel moet voldoende informatie geven voor iemand om een aankoopbeslissing te nemen. waarom het redelijk is om alle 200 tekens in uw titel te gebruiken.

Volgens de richtlijnen van Amazon moet u een speciale formule volgen om uw titels te helpen maken. Deze formule ziet eruit als - "merk + modelnummer + model naam + producttype en kleur.

  •  Realiseer uw merkpotentieel door beschrijving en opsommingen 

Wanneer u een Amazon-productpagina opent, kunt u opsommingstekens bekijken onder de titel Hier kunt u kort uw ite beschrijven m kenmerken en strategisch gebruik van uw gerichte zoekwoorden. U kunt deze stap niet overslaan omdat het gebruikers helpt bij het maken van hun aankoopbeslissing.

Het is echter ook essentieel om een gedetailleerde beschrijving van uw product toe te voegen. Soms raken online verkopers in de war over de beschrijving en vergeten ze deze helemaal te gebruiken. In de meeste gevallen kunnen opsommingstekens niet alle vragen van gebruikers beantwoorden met betrekking tot de producten die u verkoopt. Daarom moet je het gedetailleerder beschrijven, zodat je potentiële klanten alle productvoordelen en functies krijgen. U moet hier niet over uw bedrijf schrijven of een aantal promotie-informatie toevoegen. Je primaire taak is om een presentatie te maken van het artikel dat je verkoopt.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport