Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Kun je me helpen met de beste SEO-strategie voor de beste backlinks in 2016?

Wat is de juiste aanpak van de beste backlinks in 2016, met name vanuit het oogpunt van SEO? Ik geloof dat momenteel, de beste manier om efficiënt linkbuilding te creëren, discreet handelen is om alles goed onder controle te houden en volledig onder controle te houden. Veel SEO's en webmasters van experts zijn van mening dat het hebben van terugkerende controles om alle verouderde en link-bouwstrategieën uit te sluiten de sleutel zou zijn om SEO best mogelijk te maken met backlinks in 2016. Ik bedoel dat er geen universele strategie is in de Search Engine Optimization met 100% gegarandeerde en hoe dan ook voorspelbare resultaten die redelijkerwijs te verwachten zijn voor uw rankingposities op langere termijn.

Vermijd veelvoorkomende fouten

Welnu, het enige dat we kunnen doen - ik moet toegeven - is om te voorkomen dat niet-geteste en niet volledig betrouwbare methoden worden gebruikt van linkbuilding. Ik bedoel, je moet altijd twee keer nadenken voordat je zelfs maar toepast op al die recentelijk opgedoken trendy trucs in SEO, hoe beloftevol ze er op het eerste gezicht ook mogen uitzien. U kunt dergelijke "innovaties" natuurlijk beter vergeten, tenzij u proactief handelt en al een duidelijk begrip hebt - precies wat u gaat doen en voor welk specifiek doel. Desalniettemin geloof ik dat bijna iedereen een bewezen resultaat kan hebben bij het opbouwen van een sterk linkprofiel voor de website of blog. Ik bedoel, er zijn verschillende old-school en gebruik-bewezen manieren om de beste backlinks in 2016, zelfs zonder het inhuren van een team van echt ervaren SEO of apt webmasters rollen in de industrie al jaren. Hieronder krijg ik een kort overzicht van mijn beste praktijken en een duidelijke visie waar ik kwaliteitslinks start om uw SEO op grote schaal te verbeteren.

Categoriseer uw linkprofiel

Laten we het als vanzelfsprekend beschouwen - alle inkomende links kunnen in "twee" lagen worden verdeeld. Simpel gezegd, alles hangt meestal af van hun bronnen en het meest geschikte moment om ze te bouwen zonder er verdacht uit te zien vanuit het oogpunt van de grote zoekmachines zoals Google zelf. Voel u verzekerd tegen de meest voorkomende valkuilen en straffen die uw ranglijst plotseling kunnen laten vallen - bijna in een mum van tijd. Voor de zekerheid moet je vanaf het allereerste begin de juiste gedragslijn volgen. Op die manier raad ik aan om je linkbuilding-mogelijkheden te categoriseren, als volgt:

Tier 1-links

  1. Belangrijkste relevante artikelen over Wiki.
  2. Voorlegging van lokale directory's.
  3. Bedrijfsgerelateerde bedrijfsvermeldingen.
  4. Uitgelichte artikelmappen om terug te koppelen naar uw website of blog (ik raad de volgende aan om het eerst te proberen - Ezinearticles.com, GoArticles.com of Articlebase.com).

Tier 2-links

  1. Bouwen aan aanwezigheid van sociale media met het lanceren van bedrijfsprofielen op de drukste platforms zoals Facebook, Twitter, LinkedIn. (Hint: je kunt proberen FanPageRobot te gebruiken, een handige tool om je links op die populaire sociale media bijna zelfgestuurd te plaatsen.
  2. Gastblog plaatsen om een backlink terug te verdienen).
  3. Reageren op nicherelevante blogs.
  4. Meedoen aan hete discussies over branchegerelateerde blogs, forums en websites voor vragen en antwoorden. (Hint: voor alle andere redenen, raad ik aan om backlinks te maken van Quora en LinkedIn Answers).
  5. Videomarketing op YouTube, 's werelds tweede bezochte website, mag ook nooit worden onderschat. Aarzel niet om uw videokanaal te lanceren en een uiterst efficiënte online marketing uit te voeren met merknaampromotie, in overeenstemming met veel waardevolle links tegelijkertijd te pakken. (Hint: je kunt een paar direct aangemaakte links maken - gewoon de belangrijkste secties in je profiel invullen die beschikbaar zijn voor het standaard laten vallen van backlinks met je website of blog).

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2019, Semalt.com. All rights reserved