Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Semalt: 6 Web Scraping Tools om gegevens te verzamelen zonder codering

Sinds het internet is gegroeid met betrekking tot de kwaliteit en de grootte van de gegevens, online bedrijven, onderzoekers, dataliefhebbers en programmeurs zijn op zoek gegaan naar hulpmiddelen om gegevens van verschillende grote en kleine websites te extraheren. Of u nu gegevens moet extraheren uit een startup of een op onderzoek gebaseerd project hebt, deze  webscraping  tools zullen informatie voor u verzamelen zonder codering.

1. Outwit Hub:

Als een beroemde Firefox-extensie kan Outwit Hub worden gedownload en geïntegreerd met uw Firefox-browser. Het is een krachtige add-on voor Firefox die is uitgerust met tal van webscraping-mogelijkheden. Out of the box beschikt over functies voor datapuntherkenning waarmee u uw werk snel en gemakkelijk kunt uitvoeren. Het extraheren van de informatie van verschillende sites met Outwit Hub vereist geen programmeervaardigheden, en dat maakt deze tool tot de voorafgaande keuze van niet-programmeurs en niet-technische individuen. Het is gratis en maakt goed gebruik van zijn opties om uw gegevens te schrapen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

2. Web Scraper (een Chrome-extensie):

Het is een uitstekende webscraping-software om gegevens te verzamelen zonder enige codering. Met andere woorden, we kunnen zeggen dat Web Scraper een alternatief is voor het Outwit Hub-programma. Het is exclusief beschikbaar voor Google Chrome-gebruikers en stelt ons in staat om de sitemaps in te stellen van hoe onze sites moeten worden genavigeerd. Bovendien zal het verschillende webpagina's schrapen en worden de uitvoeren verkregen in de vorm van CSV-bestanden.

3. Spinn3r:

Spinn3r is een uitstekende keuze voor programmeurs en niet-programmeurs. Het kan de hele blog, nieuwswebsite, profiel van sociale media en RSS-feeds voor zijn gebruikers schrapen. Spinn3r maakt gebruik van de Firehose API's die 95% van de indexerings- en webcrawlwerkzaamheden uitvoeren. Bovendien kunnen we met dit programma de gegevens filteren met behulp van specifieke zoekwoorden, waardoor de irrelevante inhoud in een mum van tijd wordt verwijderd.

4. Fminer:

Fminer is een van de beste, gemakkelijkste en gebruiksvriendelijke webschrapsoftware op internet. Het combineert de beste functies van de wereld en is alom bekend om zijn visuele dashboard, waar u de uitgepakte gegevens kunt bekijken voordat deze op uw harde schijf worden opgeslagen. Of u nu eenvoudigweg uw gegevens wilt schrapen of een aantal webcrawlprojecten wilt uitvoeren, Fminer zal alle soorten taken uitvoeren.

5. Dexi.io:

Dexi.io is een beroemde web-gebaseerde schraper en datatoepassing. U hoeft de software niet te downloaden omdat u uw taken online kunt uitvoeren. Het is eigenlijk een browsergebaseerde software waarmee we de geschraapte informatie rechtstreeks naar de Google Drive- en Box.net-platforms kunnen opslaan. Bovendien kan het uw bestanden exporteren naar CSV- en JSON-formaten en ondersteunt het de gegevens anoniem schrapen vanwege de proxyserver.

6. ParseHub:

Parsehub is een van de beste en bekendste webscraping-programma's die gegevens verzamelen zonder programmeer- of codeervaardigheden. Het ondersteunt zowel gecompliceerde als eenvoudige gegevens en kan sites verwerken die JavaScript, AJAX, cookies en omleidingen gebruiken. Parsehub is een desktop-applicatie voor de Mac-, Windows- en Linux-gebruikers. Het kan maximaal vijf crawlprojecten voor u tegelijk verwerken, maar de premiumversie kan tegelijkertijd meer dan twintig crawlprojecten aan. Als uw gegevens de op maat gemaakte opstellingen vereisen, is deze doe-het-zelfhulp niet ideaal voor u.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport