Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Wat maakt de ideale backlink op pagina SEO?

Een backlink in op pagina SEO staat voor een inkomende link afkomstig van de ene bron en wijst naar een andere met een ander domein. En het is niet nodig om te zeggen dat de "ideale" backlink op pagina SEO een sterke ranking-meetwaarde is die wordt waargenomen door de grote zoekmachines zoals Google zelf om te bepalen of de website of blog een waardige content bevat die moet worden gepromoot naar de top van de SERP's, in lijn met het verbeteren van organisch verkeer naar die pagina's op hetzelfde moment. Maar wat maakt de "ideale" backlink op pagina SEO? Laten we eens kijken.

Wat maakt de "ideale" backlink op pagina SEO?

  • Elke link is een aanbeveling of "stem" voor uw website of blog, die een positief signaal geeft aan Google dat het de moeite waard is om gepromoot te worden. Het aantal back-ups die van nature worden gemaakt, is een goede indicator voor het belang en de waarde van uw website of blog voor gebruikers.
  • Google observeert een groter aantal backlinks van hoge kwaliteit die naar uw website of blog verwijzen als indicatoren die aantonen dat het relevanter en gepaster is voor een bepaalde zoekopdracht. Dat geeft betere kansen dat u wordt weergegeven bij de zoekopdracht van de live gebruiker over het relevante onderwerp.
  • De kwaliteit van elke backlink op pagina SEO is veel belangrijker dan kwantiteit. Daarom is het niet nodig om uw linkprofiel net zo vol met zo veel mogelijk backlinks van lage kwaliteit te hebben. Als je zo handelt, zul je eerder schade toebrengen aan je huidige ranglijst, in plaats van jezelf een meetbare boost te geven.

  • Volgens een algemeen aanvaarde regel van kwaliteit van linkbuilding die SEO echt op schaal stimuleert, zou ongeveer 90% van uw totale inspanning gericht moeten zijn op het creëren van unieke inhoud die echte waarde biedt voor de gebruiker. Tegelijkertijd wordt niet meer dan ongeveer 10% van uw harde werk aanbevolen voor een natuurlijke en organische linkbuilding-campagne.
  • Elke nieuw gecreëerde backlink voor boost op pagina SEO kan uw rankings niet van de ene dag op de andere beïnvloeden. Ik bedoel dat organische linkbuilding een continu proces is dat door de zoekmachines wordt verwacht om zo natuurlijk mogelijk te komen. In feite is het genereren van links (naar nieuwe inhoud bijvoorbeeld) met behulp van auto-platforms of online hulpprogramma's voor het maken van links een zeer gevaarlijke handeling die uw ranglijst mogelijk kan schaden. Laten we eerlijk zijn - elke vorm van manipulatieve of lastige acties om dat verfijnde zoekalgoritme te beïnvloeden, zou de beste manier zijn om een rode vlag te verheffen met Google. Op langere termijn vooruitzicht dat leidt tot het verdienen van jezelf een ernstige (en vaak onomkeerbare) rangschikking.
  • Merk echter op dat interne links die binnen uw website of blog zijn gebouwd ook erg belangrijk zijn voor betere online promotie. Werk goed aan interlinking om te profiteren van een solide website-architectuur, die een betere gebruikerservaring biedt, evenals een meer logische volgorde van het indexeringsproces. Als gevolg hiervan is het hebben van een goedgebouwde structuur van interne links misschien ook nuttig om je algehele inspanningen op het gebied van SEO te vergroten, waardoor je toch een beter potentieel hebt voor een hogere ranking in de SERP's.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport