Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Weet je hoe backlinks zo snel mogelijk geïndexeerd kunnen worden?

Het is al helemaal niet verrassend om te stellen dat backlinks de wereld van online zoeken doen herleven. Serieus, een gemeenschappelijk linkprofiel dat u voor uw website of blog opbouwt, wordt nu gevonden in de top drie van de meest beslissende factoren waarmee Google rekening houdt bij het evalueren van een eerlijke positie in organische zoekresultaten. Daarom is het een verstandige beslissing om nog beter zorg te dragen voor elke afzonderlijke backlink in uw profiel - een geplande check-up uitvoeren om gerelateerde problemen te vinden, zoals verbroken links, verkeerde omleidingen of God verhoede, een giftige link die volledig kan verpesten je rankingproblemen indien niet snel gefixeerd in de tijd. En hoe zit het met enkele van uw meest waardevolle backlinks uit de hoogste PR- en autoriteitsbronnen? Stel u bijvoorbeeld voor dat u onlangs een aantal van dergelijke waardevolle links hebt verdiend, maar wat gebeurt er als de hostingpagina's van derden nog steeds niet volledig worden geïndexeerd? En hier wordt het eindelijk duidelijk - we moeten weten hoe backlinks snel, snel en snel zo snel mogelijk geïndexeerd kunnen worden. Laten we eerlijk zijn - u zult nooit het meeste uit "link juice" halen als er nog niets lijkt te zijn geïndexeerd. Maar hoe kunnen backlinks snel worden geïndexeerd, of kunnen we ze in ieder geval zien zonder de toegangsrechten van de eigenaar - gezien het feit dat ze niet direct op uw site of ergens binnen uw pagina-inhoud kunnen worden gevonden?

Hoe u uw backlinks snel kunt laten indexeren, of op zijn minst het proces kunt versnellen.

Tip 1

Aangezien niet alle links gelijk zijn gemaakt, is het eerste wat hier gedaan moet worden om hun bronnen te controleren. Ik bedoel dat voordat je daadwerkelijk laat zien hoe je backlinks zo snel mogelijk geïndexeerd kunt krijgen, je moet weten of de moeite zelf waardevol is. Dus, waarom zou je je tijd verspillen als je uit de context wordt gelinkt? Of u kunt net zo goed met een giftige link worden geconfronteerd, bijvoorbeeld als het gaat om gewetenloze of openlijke scammy-sites die te maken hebben met standaardschendingen als apotheek, overspel of gokken. Misschien kun je beter af van potentieel schadelijke links, in plaats van proberen ze te redden, toch?

Tip 2

Nu is het tijd om link-URL's met Google in te dienen. Alles is hier vrij eenvoudig - er is een formulier dat door de zoekmachine wordt verstrekt. U kunt het invullen om een bepaalde webpagina naar de index te sturen. Ga gewoon door de procedure - en je bent klaar. Deze pagina, evenals de link zelf, zullen sneller worden geïndexeerd dan normaal.

Tip 3

De tweede goede methode om de indexeringsprocedure van Google voor links te versnellen, is om sociale netwerken te gebruiken. Wat mij betreft, Twitter is een geweldige manier om niet alleen een backlink sneller geïndexeerd te krijgen, maar ook om meer sociale betrokkenheid te genereren, meer verkeer naar de webpagina te sturen die naar u verwijst met een link, en om de broneigenaar aan te trekken die aantoont dat u het op prijs stelt linken naar hem. Merk echter op dat tweeting-links alleen goed werken op een kleine / gematigde schaal. Je zult nooit zoveel tijd willen besteden aan het herhaaldelijk doen van de procedure, bijvoorbeeld met honderden links, toch?

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport