Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Kun je me vertellen wat goede niche-backlinks maakt die echt werken in SEO?

Voordat we u laten zien welke eigenschappen niche-backlinks vormen die echt werken in SEO (Search Engine Optimization), laten we eens kijken welke soorten links voor dat doel moeten worden gebruikt. Meestal kunnen we, als het op SEO aankomt, redelijkerwijs de volgende twee soorten backlinks gebruiken: NoFollow-links of DoFollow-links.

 1.  Backlinks met een DoFollow-attribuut staan voor degenen die een directe en tastbare waarde hebben in SEO. Het betekent dat DoFollow-backlinks u een boost kunnen geven op de belangrijkste gerelateerde statistieken van Google, ook wel bekend als PageRank, vertrouwen en bronautoriteit. Blijkbaar zijn dergelijke backlinks interactief. Daarom kunnen ze worden gebruikt als een navigatiepad voor alle gebruikers, zowel voor live gebruikers als voor crawling-bots voor indexering. Aan de andere kant dienen deze backlinks echter om dat mysterieuze "link juice" tussen de twee kanten van de deal te verspreiden - link bron en ontvanger.

 2.  Backlinks met een NoFollow -attribuut zijn precies het tegenovergestelde. Hoewel deze backlinks nog steeds (althans gedeeltelijk) als helpende hand dienen om uw verwijzingsverkeer te vergroten met een verbeterde conversie, zijn ze niet toegestaan voor live gebruikersnavigatie - alleen voor crawldoeleinden, evenals gedeeltelijk kunnen leiden tot meer positieve rendementen voor SEO op de langere termijn.

Wat maakt niche-backlinks van hoge kwaliteit?

Voor alles zijn kwaliteit niche-backlinks per definitie die links die de site of blogbezoekers omleiden (anderszins linken) naar een externe bron door het gebruik van trefwoorden..En er zijn verschillende factoren die worden overwogen door de grote zoekmachines (zoals Google zelf, Yahoo, Bing, enzovoort) om elke niche-backlinks, validiteit en kaliber in SEO te "begrijpen". Dit is wat een kwalitatief hoogwaardige backlink maakt die uw SEO-doelen zo goed mogelijk dient: basis-linkpatronen, koppelingsbevoegdheid en relevantie, evenals de leeftijd van het gekoppelde domein.

  • Basic Link Patterns - staan voor de organische manier van natuurlijke linkbuilding. Aangezien zelfs Black_hat-technieken de afgelopen jaren genormaliseerd en doordacht zijn, legt Google nu de nadruk op hun kwaliteit in plaats van alleen op kwantitatieve patronen. Eenvoudig gezegd, heeft het hebben van veel links van lage kwaliteit van niet volledig gerelateerde of zelfs volledig irrelevante bronnen niets te maken met SEO. Bovendien, zonder een zeer nauwkeurige aandacht te besteden aan de basisstructuur van natuurlijke schakels, zijn niet alleen nauwelijks meetbare verbeteringen in SEO te realiseren, maar kunnen deze net zo goed uw website of blog een zware rangschikking opleveren, waardoor u de lijst met SERP's kunt afronden.
  • Koppelingsautoriteit - betekent dat elk item in uw linkprofiel zo relevant en zo goed mogelijk moet zijn. Alleen op die manier kunt u ervoor zorgen dat dergelijke niche-backlinks u goed van pas komen, met name als het gaat om het opbouwen van een solide laag van vertrouwen en betrouwbaarheid voor uw pagina-inhoud. Daarom kunnen autorisatieverbindingen van hoge kwaliteit u een langetermijnvoortgang garanderen in de ogen van de live zoekers en ook Google.
  • Domein Leeftijd - ondanks deze eigenschap wordt vaak gecategoriseerd binnen link autoriteit en relevantie, de leeftijd van het gekoppelde domein is precies wat de gemiddelde niche backlinks definieert van die van een absoluut hoge kwaliteit en kracht in SEO. Hoewel links van een paar jaar oude domeinen nog steeds goed presteren, worden die uit meer oude domeinen door Google vaak gezien als degenen die een waardevollere en meer gebruik-bewezen inhoud bieden die de moeite waard is om aan een breder publiek van zoekers getoond te worden, vandaar het verplaatsen van uw website of blog dichter bij de top van de lijst van de SERP's.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport