Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Wat is de beste manier om backlinks voor SEO te maken?

Het maken van backlinks voor SEO betekent het bouwen van koppelingen die niet alleen meer organisch verkeer naar uw website of blog brengen, maar uw paginabezit, domeinautoriteit en PageRank op schaal vergroten. Uiteindelijk staat het maken van backlinks voor SEO voor het besturen van uw site naar de top van de lijst van de SERP's. Maar het punt is dat nog lang niet alle backlinks gelijk zijn gemaakt - dat is de reden waarom veel beginnende webmasters en online bedrijfseigenaars hun algemene inspanning om hun link te bouwen alleen maar richten op hun kwantiteit in plaats van op kwaliteit. Desalniettemin zouden ze zich op die manier eerder geneigd voelen om een zware en vaak onomkeerbare rangschikkingstraf te behalen, in plaats van te profiteren van de feitelijk meetbare boost in rankings.

Vermijd het volgende bij het maken van backlinks voor SEO:

 • Websites of blogs met een te dunne pagina-inhoud, of een die ontbreekt in unieke en originele geschriften die echte waarde voor de gebruiker opleveren.
 • Backlinks verborgen in de inhoud van de pagina, zodat ze eigenlijk alleen zichtbaar lijken te zijn voor de zoekmachines (bijvoorbeeld met behulp van 0 lettergrootte).
 • Het opzettelijk bedriegen, bedriegen of verhullen van irrelevante backlinks alleen voor SEO-doeleinden, in plaats van voor het verbeteren van de gebruikerservaring en een betere indexering door de zoekmachines.

Maak backlinks voor SEO en houd rekening met de volgende externe sitemetingen:

 • Landpercentage van de echte bezoekers (anders, demografie van live zoekers).
 • Algemene middelen voor gebruikersbetrokkenheid (bijvoorbeeld bouncepercentage, dagelijkse tijd per gebruikersbezoek, bekeken aantal pagina's, enz.)
 • Reële bezoekersratio, die rechtstreeks afkomstig is van organisch zoekverkeer.
 • Top gebruikte trefwoorden en keyword-competitie van de grote zoekmachines zoals Google zelf.

 Houd rekening met de bovengenoemde punten van aandacht, vergeet niet om ervoor te zorgen dat alles op zijn plaats is en dat uw backlinks u goed van dienst zullen zijn, vooral met betrekking tot uw gerichte webverkeer en uw autoriteit voor paginarangschikking op grote schaal. Ik bedoel, dit is waar webanalyse in het spel komt, natuurlijk, als je de maximale prestatieresultaten wilt bereiken voor elke nieuw gecreëerde backlink. Dit zijn dus de belangrijkste functies die moeten worden gecontroleerd bij het maken van backlinks voor SEO:

 • Het totale aantal backlinks dat verwijst naar het domein van uw eigen website of blog.
 • Belangrijkste bestemmingen die u een gericht verwijzingswebverkeer opleveren.
 • Het gemiddelde aantal live gebruikersbezoeken gegenereerd uit elke backlink die u in uw linkprofiel hebt.
 • Precies welke delen en delen van uw pagina-inhoud het meest door de gebruikers worden bezocht.

Zorg er op die manier voor dat elke afzonderlijke link dubbel wordt gecontroleerd. Wat mij betreft, bij het maken van backlinks voor SEO, heb ik verschillende backlink checker tools gebruikt die bewezen zijn, zoals Moz's Open Site Explorer, Semalt Analyzer, Majestic SEO en Ahrefs. De meesten hebben een bewezen efficiëntie om u de zwakke plekken te tonen die onmiddellijk moeten worden opgelost, bijvoorbeeld om een verdachte of openlijk giftige link op korte termijn uit te sluiten voordat dit een negatief effect heeft op de ranglijst van uw website of blog. Het is immers alleen aan u om te beslissen welk online checker-tool u moet kiezen. Zorg er wel voor dat u uw linkprofiel, en vooral elke nieuw gemaakte backlink, regelmatig bijhoudt. Op die manier kunt u alles op zijn plaats houden en bent u verzekerd van onverwachte verliezen in het verkeer of de werkelijke paginarangschikking.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport