Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Semalt Overzicht van Google Maps Scraper

Google Maps Scraper wordt voornamelijk gebruikt om gegevens van Google te schrapen zonder een API te gebruiken. U kunt deze gegevens vervolgens gebruiken om uw eigen database met bedrijfsvermeldingen te vullen, massale e-mails te verzenden of gegevens te verzamelen voor het genereren van meer en meer leads. Google Maps Scraper is een volledig geautomatiseerd systeem dat gegevens van verschillende webpagina's kan extraheren. U hoeft alleen maar een trefwoord en de locatie in te voeren en op de knop Go te drukken. Onderaan uw webpagina ziet u een pictogram dat u naar de geschraapte gegevens leidt. U kunt Google Maps Scraper (ook wel Google places scraper genoemd) gebruiken om namen, adressen, beschrijvingen, Zagat-tekst, recensies en andere gegevens van internet te schrappen.

Wat is Google Maps?

Google Maps is een webmapping-service die is ontwikkeld door Google. Het biedt plattegronden, satellietbeelden, 360° panoramische uitzichten op straten, realtime verkeersomstandigheden en routeplanning voor reizen per auto, voet, fiets of een openbare bus. Lars en Jens Eilstrup Rasmussen ontwierp Google Maps in 2004 als onderdeel van hun project op Where 2 Technologies. Een van de meest onderscheidende kenmerken van Google Maps is dat de voorkant van deze service gebruikmaakt van Ajax, XML en JavaScript. Bovendien heeft Google Maps een geïntegreerde API waarmee u de kaarten op uw eigen blogs of websites van derden kunt insluiten en een plaatsbepaling voor stedelijke organisaties en bedrijven heeft.

De satellietweergave van Google Maps wordt ook wel "top-down" en "birds-eye" weergave genoemd. De hoge resolutiebeelden van steden en dorpen zijn afkomstig van een vliegtuig dat op 700 tot 1200 voet vliegt, en de andere beelden komen van NASA's satellieten.

Nu hebben we een idee van Google Maps en Google Maps Scraper. Het is tijd om twee alternatieven voor Google Maps Scraper te bespreken.

1. Octoparse

Verbazingwekkend genoeg is Octoparse een alleskunner en kunt u de zoekresultaten van Google Maps schrapen. Met behulp van deze service kunt u eenvoudig gegevens van het internet verzamelen en extraheren en de uitgangen opslaan in de eigen database van Octoparse of op uw harde schijf. Als u moe bent van Google Places Scraper en een geavanceerd hulpmiddel wilt, dan is Octoparse de juiste optie voor u. De gegevensvelden omvatten hotel en restaurantnamen, websites, telefoonnummers, adressen en de algemene beoordelingen. U hoeft alleen maar de gegevens te markeren die u wilt schaven en Octoparse zal zijn functie uitvoeren volgens uw vereisten en verwachtingen.

2. WebHarvy

Net als Octoparse bestaat WebHarvy al geruime tijd en kan deze worden aangepast aan uw wensen. U kunt deze service configureren om gegevens uit Google Maps en andere vergelijkbare services te extraheren. U kunt informatie verkrijgen zoals kaartcoördinaten (breedte/lengtegraad) voor een bepaalde locatie, namen, postcodes, contactgegevens en locaties van uw zakelijke rivalen.

Zowel Octoparse als WebHarvy zijn eenvoudig te gebruiken en compatibel met alle webbrowsers en besturingssystemen. Deze hulpprogramma's kunnen worden gedownload van internet en kunnen worden gebruikt om nuttige informatie uit Google Maps te extraheren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2019, Semalt.com. All rights reserved