Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Semalt biedt top 5 krachtige plug-ins om gegevens van de website te halen

Hoewel WordPress veel functies en flexibiliteit biedt, ontbreekt nog steeds veel functionaliteit van dit content management systeem. Gelukkig kunt u met WordPress-plug-ins probleemloos gegevens ophalen van een website. Er zijn bijna 40.000 opties in de WordPress Plugin-directory, maar de volgende WordPress-plug-ins zijn gebruiksvriendelijk en kunnen gegevens van een website ophalen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

1. Geavanceerde orders Exporteren voor Woocommerce:

Het is een van de beste en krachtigste WordPress-plug-ins. Geavanceerde orders Exporteren voor WooCommerce stelt u in staat om gegevens op te halen van een website die wordt gehost met WooCommerce. Als je een online winkel hebt ontwikkeld, wil je misschien gegevens verzamelen van sites als eBay, Amazon en Alibaba. Gelukkig kunt u met deze plug-in verschillende webdocumenten targeten en prijsinformatie en productbeschrijvingen ophalen, die u op uw eigen e-commercesite kunt gebruiken om de rangorde van zoekmachines te verbeteren. U kunt ook de gegevensvelden ophalen en de getrokken gegevens organiseren volgens uw vereisten.

2. Csv Importer & Exporter Plugin:

Net als Advanced Orders Export voor WooCommerce Plugin, worden CSV Importer en Exporter gebruikt om gegevens van een website te trekken. Het is een van de beroemdste WordPress-plug-ins tot nu toe en wordt geleverd met verbeterde opties en functies In plaats van u te concentreren op de webdocumenten van andere sites of de inhoud ervan te exporteren, kunt u alles van internet halen en uw eigen blog maken. Met deze plug-in kunt u gegevens van dynamische webpagina's extraheren en kunt u ook telefoonnummers targeten. e-mail-ID's, afbeeldingen, video's, HTML-bestanden, PDF-documenten en andere dingen met deze service.

3. Customizer Export/Import-plugin:

Customizer Export/Import is een interactieve plug-in die wordt gebruikt om gegevens van een website op te halen en de niet-georganiseerde informatie om te zetten in de gestructureerde en georganiseerde vorm. Het is compatibel met alle WordPress-sites en blogs en biedt verschillende modules om uit te kiezen. Met deze plug-in kunt u de geschraapte gegevens exporteren naar een vooraf gedefinieerd bestandsformaat, en jij kan de instellingen aanpassen aan uw wensen en eisen.

4. Exporteer alle URL's Plugin:

Een van de meest opvallende kenmerken van deze WordPress plug-in is dat het u helpt om meerdere URL's tegelijk te exporteren en zonder enig probleem gegevens van de website op te halen. Eenmaal geïnstalleerd en geactiveerd, kunt u deze plug-in gebruiken om gegevens van honderden tot duizenden webpagina's te targeten. Het exporteert de informatie, URL's, titels, beschrijvingen en categorieën naar het gewenste formaat en geeft u nauwkeurige en betrouwbare resultaten.

5. WordPress Awesome Import & Export-plugin:

Last but not least, WordPress Awesome Import en Export is een interactieve plug-in die u helpt gegevens van een website te halen en is compatibel met alle soorten webpagina's. Hiermee kunt u Google Maps targeten en kunt u de geschraapte gegevens bewerken om kleine grammaticale of spelfouten op te lossen. Als u niet tevreden bent met de prestaties van import.io en Octoparse, kunt u deze WordPress-plug-in gebruiken om gegevens te schrapen en deze inhoud direct naar uw eigen site te uploaden.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2019, Semalt.com. All rights reserved