Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Parsers voor webpagina's of hoe u de door u gewenste gegevens van het net krijgt

Alle moderne websites en blogs genereren hun pagina's met behulp van JavaScript (zoals met AJAX, jQuery en andere vergelijkbare technieken). Het parseren van webpagina's is daarom soms handig om de locatie van een site en de bijbehorende objecten te bepalen. Een juiste webpagina of HTML-parser is in staat om de content en HTML-codes te downloaden en kan meerdere datamining-taken tegelijkertijd uitvoeren. GitHub en ParseHub zijn twee nuttigste scrapers voor webpagina's die zowel voor standaard als dynamische sites kunnen worden gebruikt. Het indexeringssysteem van GitHub is vergelijkbaar met dat van Google, terwijl ParseHub werkt door uw sites voortdurend te scannen en hun inhoud bij te werken. Als u niet tevreden bent met de resultaten van deze twee hulpmiddelen, moet u kiezen voor Fminer. Deze tool wordt voornamelijk gebruikt om gegevens van het net te schrapen en verschillende webpagina's te ontleden. Fminer heeft echter geen machine learning-technologie en is niet geschikt voor geavanceerde data-extractieprojecten. Voor die projecten moet je kiezen voor GitHub of ParseHub.

 1. ParseHub: 

Parsehub is een webschrapingstool die geavanceerde data-extractietaken ondersteunt. Webmasters en programmeurs gebruiken deze service om sites te targeten die JavaScript, cookies, AJAX en omleidingen gebruiken. ParseHub is uitgerust met de machinale leertechnologie, analyseert verschillende webpagina's en HTML, leest en analyseert webdocumenten en schraapt gegevens volgens uw vereisten. Het is momenteel beschikbaar als een desktop-applicatie voor de Mac-, Windows en Linux-gebruikers. Een webapplicatie van ParseHub is enige tijd geleden gelanceerd en je kunt maximaal vijf scraping-taken tegelijkertijd uitvoeren met deze service. Een van de meest opvallende kenmerken van ParseHub is dat het gratis te gebruiken is en dat het met een paar klikken gegevens van het internet haalt. Probeert u een webpagina te ontleden? Wilt u gegevens van een complexe site verzamelen en schrapen? Met ParseHub kunt u eenvoudig meerdere scraptaken uitvoeren en zo uw tijd en energie besparen.

 2. GitHub: 

Net als ParseHub is GitHub een krachtige webparser en dataschraper. Een van de meest onderscheidende kenmerken van deze service is dat deze compatibel is met alle webbrowsers en besturingssystemen. GitHub is voornamelijk beschikbaar voor de Google Chrome-gebruikers. Hiermee kunt u de sitemaps instellen voor hoe uw site moet worden genavigeerd en welke gegevens moeten worden gesloopt. U kunt meerdere webpagina's schrapen en HTML met deze tool parseren. Het kan ook sites behandelen met cookies, doorverwijzingen, AJAX en JavaScript. Zodra de webcontent volledig is geparseerd of geschraapt, kunt u deze downloaden naar uw harde schijf of opslaan in een CSV of JSON-indeling. Het enige nadeel van GitHub is dat het geen automatiseringsfuncties bezit.

 Conclusie: 

Zowel GitHub als ParseHub zijn een goede keuze voor het scrapen van een hele of gedeeltelijke website. Bovendien worden deze hulpmiddelen gebruikt voor het parseren van HTML en verschillende webpagina's. Ze hebben hun onderscheidende kenmerken en worden gebruikt om gegevens te extraheren uit blogs, sociale-mediasites, RSS-feeds, gele pagina's, witte pagina's, discussiefora, nieuwsuitzendingen en reisportals.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport