Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

De beste online ripper software voor websites volgens Semalt

Een website-ripper-software helpt u bij het downloaden van een hele of gedeeltelijke website naar uw harde schijf, waardoor je het gemakkelijk kunt gebruiken wanneer je offline bent. Het betekent dat u de artikelen van uw favoriete site gemakkelijk kunt lezen, zelfs wanneer uw WiFi is losgekoppeld. De drie essentiële structuren (reeksen, webben en hiërarchieën) bepalen mee hoe de informatie op uw site moet worden georganiseerd of weergegeven.

Laten we eens kijken naar de lijst met de beste website-ripper-software die online beschikbaar is:

 1. SurfOffline 

SurfOffline is een snelle en nauwkeurige ripper en een interactieve offline browser. Met deze service kunt u eenvoudig bepalen hoeveel elementen u wilt downloaden. Een van de meest onderscheidende kenmerken van SurfOffline is dat u de FTP op uw site niet nodig hebt om de inhoud ervan te downloaden. Bovendien kunt u gemakkelijk maximaal 200 bestanden tegelijkertijd downloaden.

 2. Website eXtractor 

Het is een interactieve en nuttige tool voor iedereen die offline wil werken. Met Website eXtractor kunt u eenvoudig de gehele of gedeeltelijke site downloaden voor offline lezen. Het is vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface die u helpt de structuur van een site met een offline en online sitemap te bekijken. Website eXtractor is compatibel met Windows 7 en andere soortgelijke besturingssystemen en de proefversie kan worden gedownload van internet.

 3. Grab-a-Site 

Grab-a-Site tool gepresenteerd door Blue Squirrel geeft u toegang tot de inhoud van een website. Het kan gemakkelijk een pagina of de hele site kopiëren naar uw computer of mobiele apparaat, samen met alle ondersteunende bestanden zoals video's, afbeeldingen en geluidsbestanden. U kunt de download plannen tijdens de daluren en tegelijkertijd bestanden van verschillende sites pakken. U kunt met deze service gemakkelijk websites in ASP, Cold Fusion, JR en PHP targeten en ze in de statische HTML omzetten.

 4. HTTrack 

HTTrack staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke controlepaneel, waar u kunt beslissen hoeveel verbindingen tegelijkertijd moeten worden geopend tijdens het downloaden van verschillende webpagina's. U kunt grote mappen, gele pagina's en witte pagina's targeten of de inhoud van een oude website bijwerken met deze geweldige service. HTTrack is een goed alternatief voor Import.io en Kimono Labs die meerdere taken tegelijkertijd kunnen uitvoeren.

 5. Darcy Ripper 

Darcy Ripper is volledig geïmplementeerd in Java en compatibel met alle voor Java geschikte machines. Je kunt gegevens schrappen van zoveel websites als je wilt, of Darcy Ripper gebruiken om de hele site naar je harde schijf te downloaden.

 6. Octoparse 

Het is een van de beste en krachtigste ripper-websitesoftware op het net. Met Octoparse kunt u eenvoudig meer dan 1.000 URL's tegelijk schrapen. Deze tool is geschikt voor zowel programmeurs als niet-programmeurs en scheurt data van meertalige sites. Het gebruikt specifieke API's om met een paar klikken honderden zoekwoorden te vinden. Bovendien kan Octoparse alle video's die beschikbaar zijn op YouTube doorzoeken en ze in één keer targeten, zodat u in korte tijd kwaliteitsgegevens kunt ontvangen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport