Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

The Meaning Of Web Scraping - The Semalt Answer

In alle bedrijven vervullen de marketingafdelingen veel taken en zijn ze geneigd uitstekende promotiestrategieën. Het is noodzakelijk voor een marketeer om dichter bij zijn / haar klanten te komen en zorgvuldig naar hen te luisteren om de oplossingen voor hun problemen te vinden. Het is essentieel voor hem / haar om de positie van zijn / haar bedrijf op het net te kennen en zorgvuldig gegevens van verschillende webpagina's te schrapen.

Typische manieren om webschrapingstools te gebruiken voor marketingbeslissingen:

We schrapen, ook wel data-extractie en web-harvesting genoemd, is een proces waarbij informatie van websites en blogs wordt geëxtraheerd. Socialmediamarketeers en digitale marketeers gebruiken verschillende webscraptools om hun taken uit te voeren, en deze tools hebben toegang tot internet via een webbrowser of via het Hypertext Transfer Protocol. Webschrapen kan handmatig worden gedaan, maar de marketeers hebben weinig tijd om gegevens van een groot aantal pagina's te schrapen. Ze kiezen dus voor verschillende tools om hun taken uit te voeren en verzamelen gegevens van een groot aantal pagina's met behulp van deze tools.

Er zijn bijna een miljard webpagina's en talloze artikelen op internet. Hoe kunt u een webschraptool gebruiken? De meeste mensen missen technische kennis en weten niets van programmeertalen; dus kiezen ze voor populaire datatextractors of webcrawlers om hun taken uit te voeren. Als marketeer kunt u op de volgende manieren webschrapen gebruiken.

 1. Leadgeneratie: 

Marketeers moeten op de hoogte zijn van de tactieken die ze zouden kunnen gebruiken om leads te genereren, afhankelijk van de aard van hun bedrijf. u kunt sociale mediasites (Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+) gebruiken om een groot aantal klanten te targeten, lid te worden van communities zoals Quora of te kiezen voor gastposting en betaalde advertenties. In essentie kunnen leads alleen worden gegenereerd als u het contact hebt details of telefoon en faxnummers van uw klanten. Een webscraptool (zoals Import.io) kan u helpen gegevens van verschillende websites te schrapen en verzamelt automatisch alle nuttige informatie: namen, locaties, steden, postcodes, website-URL's en telefoonnummers.

 2. Marktonderzoek: 

Het is veilig om te vermelden dat marktonderzoek een integraal onderdeel is van het leven van een verkoper. internet om uw marketingstrategieën te plannen. U moet de gegevens structureren en verzamelen ct het van online marktfirma's, nieuwssites, industrieblogs of directories. Met al deze dingen is het niet mogelijk voor u om uw producten en diensten op de juiste manier te promoten. De gegevens kunnen alleen vanaf internet worden verzameld als u een betrouwbare webschraperservice gebruikt (zoals Kimono Labs of Mozenda).

 3. Search Engine Optimization (SEO): 

Als u uw services wilt promoten, moet u een site opzetten en meer verkeer genereren via de zoekopdracht motoren. Er zijn verschillende manieren om de organische zoekfunctie van uw site te verbeteren: direct verkeer, verwijzingsverkeer, verkeer van sociale media of betaald verkeer. Wanneer uw gegevens correct worden geschraapt en de inhoud van uw site vrij is van grammaticale fouten, ziet u automatisch goede resultaten en kunt u het organische zoekverkeer stimuleren. Octoparse maakt het gemakkelijk voor u om gegevens van het net te schrapen. Met deze webschrapingtool kunt u het data-extractieproces automatiseren en uw webpagina's helpen indexeren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport