Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Semalt presenteert de beste linkerschraper voor HTML-websites voor gebruikers

In de afgelopen maanden hebben verschillende bedrijven linkscraping-tools ontwikkeld die gebaseerd zijn op DOM-parsen, computervisie en natuurlijke taalverwerking om hun taken te volbrengen. We weten dat de websites zijn gebouwd met behulp van de markup, op tekst gebaseerde talen zoals HTML en XHMTL. Soms is het onmogelijk om gegevens van alle webpagina's te extraheren vanwege hun geavanceerde uiterlijk, maar u hoeft zich geen zorgen te maken omdat de volgende HTML-websitekoppelingsschrapers uw werk enigszins zullen vereenvoudigen.

 1. Link Klipper: 

Met Link Klipper kun je elke HTML-websitekoppeling extraheren en exporteren naar een vooraf gedefinieerd bestand. Het is een eenvoudige, flexibele en krachtige Google Chrome-extensie waarmee u alle of gedeeltelijke koppelingen van een webpagina kunt extraheren. U kunt vervolgens die koppelingen naar uw harde schijf downloaden voor offline gebruik. Met Link Klipper hebt u toegang tot de verschillende opties via het contextmenu-item dat bekend staat als "Link Klipper - Extract Links." Het is geschikt voor SEO-experts, webmasters, data scientists, programmeurs en webontwikkelaars.

 2. Link Grabber: 

Link Grabber is net als Link Klipper een interactieve en krachtige HTML-weblinkschraper. Deze Google Chrome-extensie wordt voornamelijk gebruikt om hyperlinks van een HTML-pagina te targeten. U kunt alle of gedeeltelijke koppelingen extraheren en ze op een ander tabblad weergeven volgens uw vereisten. Deze extensie kan worden gebruikt om webpagina's te targeten met omleidingen, Ajax, JavaScript en cookies en vereist geen speciale toestemming. Het is aanpasbaar en toont / verbergt de koppelingen op basis van uw vereisten en wensen. U kunt de URL's plakken naar een tekst, JSON, CSV of een ander bestand voor offline browsen.

 3. OpenList: 

Met OpenList kunt u grote lijsten met URL's tegelijkertijd beheren en is een nuttige en krachtige Google Chrome-extensie. Het wordt voornamelijk gebruikt om HTML-websitelinks te schrapen; u hoeft alleen de lijst met URL's van een pagina te selecteren en OpenList zijn taak te laten uitvoeren. Het schraapt niet alleen de URL's, maar organiseert ze ook op een gebruiksvriendelijke manier.

 4. Kopieer alle URL's: 

U kunt deze Google Chrome-extensie gebruiken om alle URL's naar een klembord te kopiëren (JSON, HTML, tekst of aangepast). Er zijn verschillende indelingen beschikbaar om uw werk te vergemakkelijken en u kunt Alle URL's kopiëren gebruiken om elke HTML-websitekoppeling op het net te targeten.

 5. Link Gopher: 

Het is een Firefox-add-on die helpt alle links van een webpagina te extraheren, ze te sorteren, ze in realtime weer te geven en verwijdert duplicaten, waarborgt kwaliteit en nauwkeurigheid.

 6. Free URL Extractor: 

Het wordt voornamelijk gebruikt om HTML-websitelink te targeten en is 100% veilige en betrouwbare service. Met Free URL Extractor kunt u verschillende webdocumenten, afbeeldingen en video's analyseren en evalueren en tegelijkertijd gegevens van al deze bestanden extraheren. Het kan link anchor-teksten schrapen en het regelnummer van een webpagina waar de HTML-code wordt getoond. Hiermee kunt u met slechts een paar klikken gegevens van internet wegschrapen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport