Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Semalt: Hoe HTML van een website te downloaden?

Wilt u HTML downloaden van een website? Meestal gebruiken mensen HTTrack om afbeeldingen, tekst, video's en andere bestanden naar een lokale map te downloaden. HTTrack is ongetwijfeld de gemakkelijkste manier om HTML van een website te downloaden en regelt de relatieve linkstructuur van de oorspronkelijke site volgens uw vereisten. Maar als u niet tevreden bent met deze service, kunt u kiezen voor een HTML-editor.

Een HTML-editor is een computerprogramma voor het bewerken en downloaden van HTML van een webpagina. De HTML-opmaak van een site wordt geschreven met elke teksteditor, maar de gespecialiseerde HTML-editors bieden extra functionaliteiten en betere functies om uw werk te vergemakkelijken. Verschillende tekstverwerkings-, paginalay-out en grafische ontwerpprogramma's die niet zijn bedoeld voor webontwerp (bijvoorbeeld Microsoft Word en Quark Xpress) kunnen als HTML-editors functioneren.

1. NotePad ++

Met deze HTML-editor kunt u gemakkelijk HTML downloaden van een website en uw code gemakkelijk bijhouden. Terwijl u uw code in een tekstverwerker kunt typen, zorgt deze HTML-editor ervoor dat de code nauwkeurig en correct wordt geschreven. Of u nu een webontwerper of een beginner bent, u kunt profiteren van deze service en tegelijkertijd meerdere taken uitvoeren. NotePad ++ is een robuustere versie van de Kladblok-software en is alleen compatibel met Windows. Het helpt u de kleuren, lettertypen en nummers van uw HTML-documenten te wijzigen en is geschikt voor webontwikkelaars en grafisch ontwerpers.

2. Eclipse

De nieuwste versie van Eclipse (Eclipse Mars) is de eerste keus van webontwikkelaars en ontwerpers en helpt hen HTML van een website te downloaden. Het is een complexe ontwikkelomgeving met veel functies en opties. Als u niet over voldoende codeervaardigheden beschikt of technische kennis mist, kunt u Eclipse gebruiken om HTML te downloaden van verschillende webpagina's, in meerdere talen. Als u bezig bent met het maken van geavanceerde webapps, biedt Eclipse u veel opties om uw toepassing te bouwen. Het kan afzonderlijk of in combinatie met PHP, JavaScript en Java-plug-ins worden gebruikt en is goed voor de professionele ontwikkelaars van mobiele apps.

3. CoffeeCup Gratis HTML-editor

J Kyrnin presenteerde een paar maanden geleden CoffeeCup Free HTML Editor. Deze HTML-editor heeft twee verschillende versies: een gratis versie en een betaalde versie. Als u HTML van een dynamische website wilt downloaden, dan is de betaalde versie geschikt voor u; en als u eenvoudige webpagina's wilt targeten, dan kunt u kiezen voor de gratis versie. Bovendien biedt CoffeeCup een upgrade die bekend staat als "Responsieve Magic" en die alle responsieve webontwerpen ondersteunt. Het is getest door vele webontwikkelaars en grafisch ontwerpers en is de eerste keuze van professionals voor het downloaden van HTML van een website.

4. Aptana Studio

Het is een van de beste editors en biedt een gebruikersvriendelijke interface om gemakkelijk HTML van een website te downloaden. In plaats van zich te concentreren op de HTML-bestanden, richt Aptana Studio zich op Java en andere soortgelijke elementen en kunt u interactieve toepassingen en webschrapers maken. Het is een volledige HTML-editor die compatibel is met Windows, Linux en Mac OS X.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport