Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı, Etkili Çöpçatan Yazılımını Açıkladı

Verileriniz özel kurulum gerektiriyorsa, şans basit bir kazıyıcı ya da bir DIY aracı bunu doğru bir şekilde örteremez. Örneğin, Amazon'daki veya eBay'deki ürün açıklamalarını, etiketleri, anahtar kelimeleri ve resimleri kazıyorsanız, basit bir sıyırıcı aracı yerine bir veri analistine veya programcıya danışmanız gerekir. Ve sadece yararlı bilgileri internetten çıkarmak istiyorsanız, aşağıdaki hizmetler kesinlikle işinizi kolaylaştıracaktır.

1. Outwit Hub

Outwit Hub, basit bir sıyırıcı programdır ve internette en iyi servislerden biridir. Bu Firefox eklentisi, web içeriğini indirmek için yaygın olarak kullanılır ve ihtiyaçlarınıza göre sıyırır. Tam olarak kurulduktan ve etkinleştirildikten sonra, Outwit Hub web tarayıcınıza çeşitli web kazıma ve veri çıkarma yetenekleri verecektir. Kutudan çıktığı zaman, bu servis olağandışı veri tanıma özelliklerine sahiptir ve kazıma görevlerinizi kolaylaştırır. Bu basit web kazıyıcıyı hem dinamik hem de basit web sayfalarını hedeflemek için kullanabilirsiniz ve yalnızca birkaç tıklamayla verileri ayıklayabilirsiniz ve kalitede herhangi bir uzlaşma yoktur.

2. Web Kazıyıcı (bir Google Chrome Uzantısı)

İnternetteki en iyi, güçlü ve basit sıyırma araçlarından biridir. Web Kazıyıcı öncelikle görüntüleri, videoları, ses dosyalarını ve metinleri internetten çıkarmak için kullanılır. Bu hizmeti, e-ticaret sitelerini hedeflemek için de kullanabilirsiniz; ürünün açıklamalarını ve fotoğraflarını kaliteden ödün vermeden onlardan çıkarabilirsiniz. Bu kazıyıcının tek dezavantajı, otomasyon özelliklerine sahip olmamasıdır; bu, verilerin kazıma görevlerini otomatikleştirebileceği ya da işinizi zamanlayamadığı anlamına gelir.

3. Spinn3r

Basit bir sıyırıcı arıyor musunuz? Spinn3r en iyi web veri çıkarıcılarından biridir ve hem kodlayıcılar hem de kodlayıcı olmayan kullanıcılar için uygundur. Spinn3r'nin en belirgin özelliklerinden biri, bu aracın% 90'dan fazla endeksleme ve web tarama işini yönetmek için kendi firehose API'sini kullanmasıdır. Artı, verilerinizi gereksinimlerinize göre filtreleyebilir veya kısa kuyruklu ve uzun kuyruklu anahtar kelimeler temelinde web belgelerini kazıyabilirsiniz. Şaşırtıcı bir şekilde, bu araç alakasız ve yararsız içeriği yoketmenize ve bir seferde birden fazla web kazıma görevi gerçekleştirmenize yardımcı olur.

4. Fminer

Tıpkı Spinn3r ve Web Scraper gibi Fminer internette interaktif ve basit bir sıyırıcıdır. Araç öncelikli olarak haber satış mağazalarından ve seyahat portallarından bilgi toplamak için kullanılır. En iyi proxy sunucusu ile bilinir ve siteleri Ajax ile yönlendirebilir, yönlendirir, Javascript ve çerezler. Dahası, Fminer karmaşık web sayfalarından veri toplamak için kullanılır ve örgütlenmemiş ve ham bilgileri organize ve yapılandırılmış biçimde dönüştürür.

Bonus Point - Dexi.io ve ParseHub:

Yukarıdaki araçların sonuçlarından memnun değilseniz, Dexio.io veya ParseHub seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Dexi, kodlama gerektirmeyen bir web uygulamasıdır. Teknik bilgiye sahip değilseniz veya Python ve JavaScript öğrenmediyseniz, internetten veri çıkarmak için bu basit sıyırıcıyı kolayca kullanabilirsiniz. Öte yandan, ParseHub, en yeni, makine öğrenme teknolojisi ile donatılmıştır ve farklı web belgelerini analiz etmek için kullanılır. Bu hizmeti bir kerede birden çok web sayfasından veri ayıklamak için kullanabilirsiniz ve bunları JSON veya CSV dosyalarına dönüştürebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport