Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Google Haritalar Kazıyıcı'nın Semalt Özeti

Google Haritalar Kazıyıcı öncelikle bir API kullanmadan Google'dan veri kazımak için kullanılır.

 Ardından, işletme girişlerinin kendi veritabanını doldurmak, toplu e-postalar göndermek veya daha fazla potansiyel müşteri oluşturmak için veri toplamak için bu verileri kullanabilirsiniz. Google Maps Scraper, farklı web sayfalarından veri çıkarma yeteneğine sahip tamamen otomatik bir sistemdir. Bir anahtar kelime ve yeri girmeniz ve Git düğmesine basmanız yeterlidir. Web sayfanızın alt kısmında, kazınmış verilere yönlendiren bir simge göreceksiniz. Adları, adresleri, açıklamaları, Zagat metnini, incelemelerini ve İnternet'teki diğer verileri sıyırmak için Google Haritalar Kazıyıcı'yı (Google yerler kazıyıcı da denir) kullanabilirsiniz.

Google Haritalar Nedir?

Google Maps, Google tarafından geliştirilen bir web eşleme hizmetidir. Araba, yürüyerek, bisikletle veya toplu taşıma araçlarıyla seyahat eden sokak haritaları, uydu görüntüleri, sokakların 360 ° panoramik görüntüsü, gerçek zamanlı trafik koşulları ve güzergah planlaması sunar. Lars ve Jens Eilstrup Rasmussen, Where 2 Technologies'deki projelerinin bir parçası olarak 2004 yılında Google Haritalar'ı tasarladılar. Google Haritalar'ın en belirgin özelliklerinden biri, bu hizmetin ön ucunun Ajax, XML ve JavaScript kullanmasıdır. Artı, Google Haritalar, haritaları kendi blog'larınıza veya üçüncü taraf web sitelerine yerleştirmenize izin veren ve kentsel organizasyonlar ve işletmeler için bir yer bulucu bulunan entegre bir API'ye sahiptir.

Google Haritalar'ın uydu görünümü "yukarıdan aşağıya" ve "kuş gözü" görünüm olarak da bilinir. Kasaba ve şehirlerin yüksek çözünürlüklü görüntüleri 700 ila 1,200 feet'lik uçan bir uçaktan alınır ve diğer görüntüler NASA'nın uydularından alınır.

Şimdi, Google Haritalar ve Google Haritalar Kazıyıcı hakkında bir fikrimiz var. Google Haritalar Kazıyıcıya iki alternatif tartışmanın zamanı geldi.

1. Octoparse

Şaşırtıcı bir şekilde, Octoparse çok yönlü bir araçtır ve Google Haritalar'daki arama sonuçlarını gözden geçirmenizi sağlar. Bu hizmeti kullanarak verileri internetten kolayca toplayabilir ve çıkarabilirsiniz; çıktıları Octoparse'in kendi veritabanında veya sabit diskinize kaydedebilirsiniz. Google Rehber kazıyıcıdan bıkıp gelişmiş bir araç istiyorsanız, Octoparse sizin için doğru seçenektir. Veri alanları, otel ve restoran adlarını, web sitelerini, telefon numaralarını, adresleri ve genel değerlendirmeleri içerir. Kazımak istediğiniz verileri vurgulamanız yeterlidir ve Octoparse fonksiyonunu ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize göre yerine getirecektir.

2. WebHarvy

Tıpkı Octoparse'de olduğu gibi, WebHarvy oldukça uzun bir süre dolaşıyor ve arzularınıza göre uyarlanabiliyor. Bu hizmeti Google Haritalar'dan ve benzeri diğer hizmetlerden ayıklamak için yapılandırabilirsiniz. Belirli bir yer, isimler, posta kodları, iletişim bilgileri ve iş rakiplerinin konumları için harita koordinatları (enlem / boylam) gibi bilgileri edinebilirsiniz.

Hem Octoparse hem de WebHarvy kullanımı kolaydır ve tüm web tarayıcıları ve işletim sistemleriyle uyumludur. Bu araçlar web'den indirilebilir ve yararlı bilgileri Google Haritalar'dan ayıklamak için kullanılabilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport