Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: gegevens schrapen met Javascript

Net als CSS en HTML helpt JavaScript om gegevens te schrapen een paar minuten en geeft regelmatig nuttige informatie aan programmeurs en ontwikkelaars. De meeste sites en blogs maken gebruik van JavaScript. JavaScript-engines zijn ingebed in verschillende webs scraping-software en frameworks en beschikken over veel functies. De beroemdste kaders worden hieronder besproken.

1. Kimono Labs:

Je moet zowel C ++ als JavaScript leren om te profiteren van Kimono Labs. Het is een beroemde webschroot applicatie die geschikt is voor programmeurs en ontwikkelaars. Kimono wordt aangedreven door een aantal functies en slaat onze gegevens op zonder het in de war te schoppen. Nadat Kimono Labs is geïnstalleerd en geactiveerd, kunnen uw gegevens binnen enkele minuten worden geschraapt en nauwkeurige resultaten opleveren. Het downloadt informatie in CSV en JSON-formaten en gebruikt API's om webpagina's van hoge kwaliteit te maken en op te slaan. Kimono werkt behoorlijk snel en kan gegevens van winkelsites en RSS-feeds handig schrapen.

2. JSON Frame:

Met JSON Frame kunt u gegevens uit JSON en CSV-bestanden extraheren. Het schrapt ook gemakkelijk informatie uit HTML-documenten en PDF-bestanden. U kunt dit JavaScript-framework ook gebruiken om door verschillende webpagina's te navigeren. Het voert zijn taak op hoge snelheid en met grote nauwkeurigheid uit en bespaart zo tot op zekere hoogte uw tijd en energie.

3. Screen Scraper:

Met Screen Scraper kunt u verschillende moeilijke taken, inclusief precieze gegevensextractie, in slechts drie minuten aan. Het is een van de beste en meest uitgebreide JavaScript-frameworks tot nu toe. Schermschraper kan alleen worden gebruikt als u over geweldige programmeervaardigheden en voldoende kennis van JavaScript, Python en C ++ beschikt. Bovendien moet u over basiskennis van XML en HTML beschikken om van dit kader te profiteren. Het schraapt informatie uit HTML-documenten en u kunt deze service testen met Citrix of een ander vergelijkbaar platform. Eenmaal gedownload en geïnstalleerd, zal Screen Scraper een aantal taken tegelijk afhandelen. Het is geschikt voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. U moet alleen basiscoderingsvaardigheden hebben om dit kader op een betere manier te gebruiken.

4. Uipath:

Dit JavaScript-framework is gespecialiseerd in de ontwikkeling van verschillende automatiseringssoftware en is geschikt voor ondernemingen en webmasters. Uipath wordt ook door niet-codeerders gebruikt en vereist niet dat u enige andere programmeertaal dan JavaScript leert. Enkele van zijn onderscheidende functies zijn paginanavigatie, schrapen van PDF-bestanden en graven door de flits. U hoeft alleen maar de wizard te openen en de informatie te markeren die u wilt schrapen. Uipath haalt gegevens uit op basis van uw vereisten en verwachtingen. We kunnen zoveel webpagina's toevoegen aan dit schraapraamwerk als we willen.

5. Import.io:

Het is een gratis desktop-applicatie die helpt informatie van de gewenste webpagina's te schrapen. Import.io is een uitgebreid JavaScript-framework, geschikt voor bedrijven, programmeurs en niet-programmeurs. Het is niet alleen een dataschraap maar ook een crawler die in drie minuten tot tweeduizend webpagina's kan schrapen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport