Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Webschraperuitbreidingen voor programmeurs van Semalt

Als je websites schraapt met Python, is de kans groot dat je al httplib hebt geprobeerd en urllib-verzoeken. Selenium is een uitgebreid Python-raamwerk dat bots gebruikt om verschillende webpagina's te schrapen. Al deze services bieden geen betrouwbare resultaten; dus, je moet de volgende extensies proberen om je werk gedaan te krijgen:

1. Data Scraper:

Het is een populaire Chrome-extensie; Data Scraper schraapt gegevens van zowel basis als geavanceerde webpagina's. Programmeurs en codeerders kunnen zich richten op een groot aantal dynamische sites, websites voor sociale media, reisportals en nieuwsuitzendingen. Gegevens worden verzameld en geschraapt volgens uw instructies en de resultaten worden opgeslagen in de indelingen CSV, JSON en XLS. U kunt ook een gedeeltelijke of volledige website downloaden in de vorm van lijsten of tabellen. Data Scraper is niet alleen geschikt voor programmeurs, maar ook goed voor niet-programmeurs, studenten, freelancers en wetenschappers. Het voert een aantal scraptaken tegelijkertijd uit en bespaart u tijd en energie.

2. Web Scraper:

Het is een andere Chrome-extensie; Web Scraper heeft een gebruiksvriendelijke interface en stelt ons in staat om gemakkelijk sitemaps te maken. Met deze extensie kunt u door verschillende webpagina's navigeren en een hele of gedeeltelijke site schrapen. Web Scraper komt zowel in gratis als betaalde versies en is geschikt voor programmeurs, webmasters en startups. Het kost slechts enkele seconden om uw gegevens te schrapen en deze naar uw harde schijf te downloaden.

3. Schraper:

Dit is een van de beroemdste Firefox-extensies; Scraper is een betrouwbare en krachtige schermschrapen en datamining-service. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en haalt gegevens uit online tabellen en lijsten De gegevens worden vervolgens omgezet in leesbare en schaalbare formaten.Deze service is geschikt voor programmeurs en extraheert webinhoud met behulp van XPath en JQuery We kunnen de gegevens naar Google Docs, XSL en JSON-bestanden kopiëren of exporteren De intderface en functies van Scraper lijken op Import.io.

4. Octoparse:

Het is een Chrome-extensie en een van de krachtigste webschroot services. Het behandelt zowel statische als dynamische sites met cookies, JavaScript, omleidingen en AJAX Octoparse heeft tot nu toe meer dan twee miljoen webpagina's geschraapt. U kunt meerdere taken maken en Octoparse zal ze allemaal tegelijkertijd behandelen, waardoor u tijd bespaart en energie. Alle informatie is online zichtbaar; je kunt ook de gewenste bestanden downloaden naar je harde schijf met een paar klikken.

5. ParseHub:

Het is geschikt voor ondernemingen en programmeurs; Parsehub is niet alleen een Firefox-extensie, maar ook een geweldige webschraper en crawltool. ParseHub maakt gebruik van AJAX-technologie en schraapt sites met omleidingen en cookies. Het kan verschillende webdocumenten in enkele minuten in relevante informatie lezen en transformeren. Eenmaal gedownload en geactiveerd, kan ParseHub tegelijkertijd meerdere scraping-taken uitvoeren. De desktop-applicatie is geschikt voor Mac OS X, Linux en Windows-gebruikers. De gratis versie omvat maximaal vijftien scraping-projecten en het betaalde plan stelt ons in staat om meer dan 50 projecten tegelijkertijd af te handelen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport