Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe krijg ik mijn producten op de Amazon-detailpagina vermeld zonder al te veel tijd en moeite te moeten betalen?

Om de een of andere reden worden te veel online-verkopers van beginners vaak teleurgesteld gevonden, namelijk wat betreft het krijgen van hun producten op een bepaald e-commerceplatform en de manier om deze te optimaliseren voor precies getarget zoeken naar producten daar. In feite is echter al het werk dat gerelateerd is aan het vermelden van uw producten misschien de laatste fase van het opstarten van het hele bedrijf voordat u het live brengt. Wat betreft de detailpagina van Amazon in het bijzonder, het is geen uitzondering op deze eenvoudige regel. Ik bedoel dat het niet zo moeilijk is om alles op zijn plaats te krijgen, of laat altijd de deur open voor ons om te profiteren van het uitvoeren van de hele taak op een veel directere manier. Dat zou natuurlijk nooit echt een fluitje van een cent zijn, maar de manier om een gedegen Amazon-detailpagina in te stellen, kan veel gemakkelijker worden dan het eerst lijkt, vooral als je hier nieuw bent. Dus, als je eenmaal klaar bent met alle documenten en natuurlijk met producten die je op Amazon gaat verkopen, maak je een detailpagina om voldoende exposure te krijgen bij online zoeken naar de items die je te koop hebt - in feite is het slechts een kwestie van uren (of zelfs minuten, ik durf te zeggen).

Natuurlijk kan soms diepgaand marketingonderzoek naar de naaste concurrenten u uren aan besteed hebben, gewoon om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten ziet die u met uw succesvolste hebt gezien rivaliserende verkopers, te midden van duidelijk schetsen wat niet zo goed lijkt en daarom moet worden geëlimineerd of helemaal niet worden gelaten. Maar wat als ik je vertel dat er verschillende echt eenvoudige manieren zijn om je Amazon-detailpagina te voltooien - zonder die te angstaanjagende, tijdrovende en soms echt arbeidsintensieve werken die überhaupt nodig zijn?

Een overzicht geven van Amazon-producten - snel en gemakkelijk

Het punt is dat het vrij eenvoudig is om het proces van het aanbieden van uw producten om te draaien, de volledige Amazon-detailpagina die u hebt te optimaliseren, en jezelf prominenter maken in online zoeken naar relevante vragen van klanten (of trefwoordtermen die nauw verwant zijn aan elke categorie van een item) - tot een bijna moeiteloos werk in het algemeen. Simpel gezegd, er zijn meerdere eenvoudige en snelle manieren om alles op orde te krijgen met je Amazon-detailpagina - beginnend met enkele sjabloonachtige methoden (waarbij de hele taak al half voor je is gedaan als je ze behandelt), tot echt voor de hand liggende actieplannen met een vlotte implementatie op een one-fits-all manier. Dat gezegd hebbende, laten we eindelijk eens ter zake komen - hieronder staan mijn vier aanbevolen methoden die u kunt gebruiken om uw Amazon-detailpagina te helpen uw daadwerkelijke verkoop te versnellen, veel sneller en zelfs nog beter. Dus, ik zal beginnen met je te laten zien hoe je een bestaande Bestaande Lijst, een Scan-to-List-methode en een zogenaamde "Multi-Listing" Feature kunt gebruiken, om uiteindelijk een op maat gemaakt schema van Custom Inventory te proberen Sjablonen - allemaal kregen ze een gebruik-bewezen resultaat erkend door vele straatgewijze verkopers die massa's verschillende producten verkopen op die echt drukke online marktplaats - zonder overweldigd te worden door te veel dingen te doen, of geconfronteerd met de noodzaak om veel van hun te investeren kostbare tijd, moet ik toegeven.

Bestaande lijst met overeenkomsten

Serieus, het idee dat het gebruik van een bestaande bestaande Amazon-detailpagina suggereert - alleen maar om het te laten matchen met uw eigen nieuw gecreëerde pagina de ene is niet zo slecht. Wat meer is - het ding is dat verschillende Amazon marktplaatsen vaak veel verschillende productcategorieën en afzonderlijke items in de aanbieding aangeboden door die ontelbaar veel ontelbare individuele verkopers. Dat gezegd hebbende, wordt het duidelijk dat hetzelfde product waarschijnlijk niet al te vaak wordt vertoond. Daarom, wat als elk gegeven item net zo goed keer op keer in de zoekresultaten kan blijven verschijnen - telkens opnieuw. Om een dergelijke vreselijke puinhoop te voorkomen, biedt Amazon's A9-algoritme een handige optie voor productvergelijking. Deze functie is bedoeld om elke verkoper te helpen zijn eigen Amazon-detailpagina te controleren met een andere die al bestaat. Alles is eenvoudig: als u een overeenkomst sluit, zal Amazon u helpen uw eigen gebruikelijke vereiste aanbiedingsgegevens, zoals prijzen, de manier van verzending, prijzen, enz., Toe te voegen die daarna op de detailpagina van dat product moeten worden weergegeven. Dus, aangezien je voor het eerst nooit een gloednieuw item op de markt zult krijgen (anders zul je toch niets anders hebben dan een nieuwe productdetailpagina te maken), kun je altijd proberen het meeste uit de bestaande deals die hetzelfde product bieden dat in het verleden door de verkopers werd vermeld. Dus, als je eenmaal in Amazon Seller Central bent, is er een lijstoptie beschikbaar waarmee je producten kunt filteren die matchen. Op die manier hoeft u alleen maar uit te checken via uw eigen verkopersaccount. Ga vervolgens verder met een eenvoudige stapsgewijze procedure - die eigenlijk slechts een kwestie van slechts enkele klikken is - en je bent klaar, heb alles op zijn plaats met je eigen Amazon-detailpagina, en met niet te veel tijd besteed aan dat na alle.

Scan-to-List-methode

Een andere manier om optimaal te profiteren van de Amazon-detailpagina is het downloaden van een gratis app voor verkopers. Als u dat doet, kunt u met de toepassing zelf eenvoudig barcodes scannen op uw eigen producten, zoals UPC, EAN of ISBN, die standaard beschikbaar zijn voor de meeste van alle artikelen. Op deze manier hoef je alleen maar op de knop "Scannen" te drukken - meestal direct gevonden in het startscherm van de Amazon Seller App, omdat deze zich in de rechterbovenhoek bevindt om preciezer te zijn. Als gevolg hiervan (natuurlijk, in het geval dat de barcode al beschikbaar is op een bepaalde Amazon-marktplaats waar je mee verkoopt), kun je snel je eigen item koppelen aan die reeds bestaande Amazon-detailpagina - gewoon door alles te associëren wat je wilt om daar te vermelden met een streepjescode die u zojuist hebt gescand voor dit doel. Op die manier zou het laatste wat u moet doen, uw eigen aangepaste biedingsdetails toevoegen. Gegeven dat bijna alles bijna volledig voor zichzelf spreekt, zult u nauwelijks problemen ondervinden met de taak. Nogmaals, alles wat je nodig hebt om deze Scan-to-List-methode te gebruiken, is alleen maar om de Amazon Verkopers-app gedownload te hebben - hetzij van Google's Play Market of iOS App Store. Dat is het!

Functie met meerdere aanbiedingen

Als u meerdere producten op Amazon wilt weergeven, kunt u net zo goed een zou gebruiken be "Multi-Listing" functie voor dat doel (ook bekend als "Bereid uw aanbiedingen" tool, met zijn hoofdpagina beschikbaar rechtstreeks in Amazon Verkopers Central Account). Ga gewoon naar uw eigen verkopersaccount en kijk dan voor de beschikbare functie Klik vervolgens op "Voeg een productpagina toe", zodat u de laatste acties kunt ondernemen die vereist zijn voor het maken van productvermeldingen van hun producten op basis van de bijbehorende Amazon-detailpagina. Op die manier, alles wat je nodig hebt is om alles op zijn plaats te krijgen met de volgende vier eenvoudige stappen. Hier is wat moet worden gedaan tot dit punt - begin met het uploaden van een bepaald productbestand nodig, en vervolgens zorg ervoor dat u de juiste categorieën te bevestigen Als je klaar bent, moet je doorgaan met het matchen van alle producten uct informatie die u hebt met dat item - en follow-up om eindelijk uw eigen productvermeldingen te maken.

Aangepaste voorraadsjablonen

Net als bij de vorige methode met Amazon-detailpagina, zet het schema van aangepaste voorraadsjablonen meer in op reeds gedeeltelijk aangepaste gegevenspatronen, die door Amazon worden samengetrokken met behulp van de meest voorkomende productinformatie die al is opgenomen in de inventarisinformatie. Eenvoudig gezegd, de huidige manier om aangepaste sjablonen te gebruiken, kunt u een spreadsheet in Excel of Google Spreadsheets maken die moet worden ingevuld met slechts een minimale set attributen. En het gaat erom dat u een gegeven Amazon-productdetailpagina (of hun nummer) kunt opvragen die is gemaakt voor het weergeven van elk even groot aantal afzonderlijke items waarmee u te maken hebt als online leverancier - in één keer. Want ondanks het feit dat het voor sommigen van jullie misschien een beetje geen goed idee is, laten we het toch maar weer eens zijn - deze methode van sjablonen voor aangepaste inventaris kan letterlijk een one-stop-shop-oplossing worden voor het vermelden van producten en het invullen van Amazon-producten detailpagina, en dat kan nog meer van voordeel zijn, althans voor die verkopers in het bijzonder, die te maken hebben met een heel, heel groot aantal verschillende artikelen die ze nodig hebben om daar te worden aangeboden.

Simpel gezegd, u kunt elke afzonderlijke sjabloonpatronen gebruiken voor elk product dat u wilt verkopen op Amazon. Natuurlijk is de optie alleen beschikbaar voor staande communityleden. Daarom kan elke actieve verkoper die al in het verleden is geregistreerd bij de verkopersaccount deze snelle lijstfunctie gebruiken om uiteindelijk de hele onderneming te laten groeien - en bijna in verlichtingssnelheid.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport