Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Top acht voordelen van het gebruik van GitHub - Expert Semalt

Als je een softwareontwikkelaar of programmeur bent, dan moet je wel eens gehoord hebben van GitHub. Deze hostingdienst heeft buitengewone functies, zoals tools voor taakbeheer en een webgebaseerde grafische interface.

Het host de broncodeprojecten in meerdere programmeertalen en houdt de wijzigingen in iteraties bij. Het heeft ook samenwerkingsfuncties zoals wiki's en het volgen van bugs. De belangrijkste voordelen van het gebruik van GitHub worden hieronder besproken.

 1. Verschillende plannen beschikbaar: 

GitHub biedt zowel basis als geavanceerde plannen en is geschikt voor gebruik door professionals en niet-professionals. U kunt een plan kiezen op basis van uw vereisten en verschillende open-source softwareprojecten gemakkelijk hosten. GitHub beweert meer dan 15 miljoen actieve gebruikers wereldwijd en meer dan 55 miljoen repositories te hebben, waardoor het een van de grootste platforms ooit is.

 2. Documentatie: 

Met GitHub kunt u verschillende open source-projecten uitvoeren, zoals diepgaande documentatie en feedback krijgen van de experts. Met dit programma kunt u eenvoudig de kwaliteit van uw gekraste inhoud analyseren.

 3. Breng uw werk onder de aandacht: 

Wilt u uw werk laten zien en meer klanten aantrekken? GitHub is de meest betrouwbare en beste tool in dit opzicht; hiermee kunnen ontwikkelaars hun werk presenteren en steeds meer recruiters of klanten uit alle delen van de wereld inschakelen.

 4. Creëer eenvoudig je account: 

Als je GitHub wilt gebruiken, moet je een account aanmaken. Openbare repositories kunnen echter zonder account worden gedownload en bekeken. Als een geregistreerde gebruiker kunt u verschillende repositories beheren, bespreken en creëren, uw bijdragen indienen en codewijzigingen bekijken.

 5. Sociale netwerkfuncties: 

GitHub biedt geweldige functies voor sociaal netwerken, zoals wiki's, volgers, vind-ik-leuks, shares, reacties en feeds. De specifieke sociale netwerkgrafiek helpt u uw werk weer te geven en houdt u op de hoogte van de trending-onderwerpen.

 6. Markeren: 

Met Markdown kunnen we een eenvoudige teksteditor gebruiken om verschillende documenten te bewerken of te schrijven. In tegenstelling tot andere gewone hulpmiddelen, formatteert het niet alleen uw inhoud in een georganiseerde vorm, maar slaat het het ook op in zijn eigen database voor offline gebruik.

 7. Wijzigingen bijhouden in verschillende versies: 

Wanneer verschillende mensen aan het project meewerken, is het misschien niet eenvoudig om alles bij te houden. Maar met GitHub kunt u wijzigingen bijhouden en records bijhouden van revisies. Deze software werkt precies zoals Google Drive en Microsoft Word; met GitHub heeft u toegang tot verschillende versies van een bestand en hoeft u helemaal geen geavanceerde programmeertalen te leren.

 8. Compatibel met verschillende platforms: 

Een van de meest onderscheidende kenmerken van GitHub is dat het compatibel is met Google Cloud en Amazon. Ook benadrukt deze software de syntaxis in meer dan 150 programmeertalen en vereenvoudigt uw werk.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport