Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Web Data Extractor - Een perfecte applicatie voor digitale marketeers

Digitale marketeers adverteren voornamelijk hun merken, producten of diensten via sociale media, e-mails en andere platforms. Ze gebruiken digitale technologieën zoals advertenties, e-mailmarketing en telefonische marketing om nieuwe klanten over de hele wereld te ontmoeten. Een digitale marketeer voert zijn / haar taken voornamelijk online uit en voert dagelijks meerdere data scraping projecten uit. Web Data Extractor helpt digitale marketeers hun merken te promoten en op de markt te brengen. Bovendien helpt deze tool om meer leads op internet te genereren.

Perfect voor zakenmensen:

Digitale marketing en webscraping hebben de manier waarop bedrijven en merken hun producten en diensten promoten, veranderd. Met Web Data Extractor kunt u niet alleen een groot aantal klanten targeten, maar ook geavanceerde marketingplannen en strategieën gebruiken. U kunt zoveel webpagina's in een uur schrapen als u wilt en zo uw bedrijf laten groeien.

Gebruiksvriendelijke tool:

Het is veilig om te vermelden dat Web Data Extractor een eenvoudig te gebruiken service is. Het helpt u bij het verbeteren van uw digitale marketingtechnieken zoals SEO, SEM, contentmarketing, contentautomatisering, influencer-marketing, datagedreven marketing en display-advertenties. Web Data Extractor heeft tot nu toe miljoenen webpagina's geschraapt en data-analisten gebruiken deze tool vooral om informatie uit dynamische en e-commerce websites te extraheren. U kunt met deze service de gehele of gedeeltelijke website schrapen en uw digitale marketingtaken op een betere manier uitvoeren.

Goed voor sociale mediasites:

Met Web Data Extractor kunt u gemakkelijk sociale netwerksites zoals YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ schrapen. Je kunt ook data schrapen van discussiefora, websites en nieuwsuitzendingen bekijken zoals BBC en CNN. Met gewone tools voor het schrapen van gegevens kunt u mogelijk geen gegevens extraheren uit CNN en BBC; maar Web Data Extractor voert meerdere taken uit en kan informatie van deze sites verzamelen, ordenen en extraheren op basis van uw vereisten.

Meerdere versies:

Een van de meest opvallende kenmerken van Web Data Extractor is dat het beschikbaar is in meerdere versies: Elite-versie, Gratis versie en Professionele versie. De gratis versie is geschikt voor freelancers, kleine bedrijven en niet-programmeurs. De elite en professionele versies zijn goed voor bedrijven, digitale marketeers en programmeurs. Met Web Data Extractor kunt u informatie ophalen en productbeschrijvingen en afbeeldingen eenvoudig schrapen.

Geen onderhoud nodig:

In tegenstelling tot andere gewone gegevenskrabbers en webcrawlers, vereist Web Data Extractor geen onderhoud. Je hoeft ook geen geavanceerde codeervaardigheden te hebben om deze tool te gebruiken. Als je Python, C ++, BeautifulSoup en Ruby niet hebt leren kennen, kun je nog steeds profiteren van Web Data Extractor en genieten van de basis en geavanceerde functies. Deze tool schrapt niet alleen gegevens voor u, maar organiseert deze ook op basis van uw korte staart en lange staart zoekwoorden. Bovendien publiceert het automatisch uw webinhoud en repareert het alle kleine fouten in uw gegevens, waardoor u tijd en energie bespaart.

Adresvalidatie en spambescherming:

Web Data Extractor valideert de e-mailadressen voor u en geeft u een volledige lijst van uw klanten in een georganiseerde vorm. Deze service beschermt bovendien tegen spam en voorkomt dat hackers en spammers toegang krijgen tot uw webinhoud.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport