Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

De beste Web Data Extractor volgens Semalt Expert

Sinds het internet is gegroeid in termen van kwaliteit en omvang, dataliefhebbers en bedrijven zijn op zoek gegaan naar geschikte data-extractors. Import.io en Octoparse bestaan al geruime tijd. Beide tools hebben beweerd dat ze tot nu toe meer dan zeven miljoen webpagina's hebben geschraapt. Helaas zijn ze niet geschikt voor zowel programmeurs als niet-programmeurs en hebben ze wat codeervaardigheden nodig. Zo blijven freelancers en niet-codeerders op zoek naar geschikte alternatieven. ParseHub en Kimono Labs kunnen uw keuze zijn als u geen programmeertaal hebt geleerd zoals Python, C ++ en Ruby.

1. ParseHub:

Als het gaat om het organiseren en bepalen van het uiterlijk en de vorm van uw site, is het ParseHub-programma precies wat u zoekt. Het heeft verschillende add-ons voor Firefox en kan namens jou meerdere website-elementen besturen. Dit programma verdeelt een website in verschillende secties, extraheert alle pagina's, maakt een back-up van de bestanden en slaat de volledige website op uw computer op voor offline gebruik.

Nadat u de website of blog die u wilt uitpakken hebt geselecteerd, is de volgende stap om ParseHub zijn werk te laten doen.

Voordelen van deze tool:

  • De optie voor schrapen is behoorlijk krachtig en nuttig..Het geeft ons toegang tot en controle over hoe de gegevens worden geëxtraheerd.
  • De toolset is ontworpen om een dynamisch bereik aan sites en blogs aan te kunnen.
  • Het kan uw gegevens alfabetisch ordenen, zonder dat elk bestand handmatig hoeft te worden gedownload.
  • De API is vrij robuust en heeft de neiging om de resultaten met vertragingen terug te geven in plaats van mislukt te raken.

2. Kimono Labs:

Net als ParseHub is Kimono een uitgebreid webextractie programma. Er is echter een geheel nieuwe aanpak nodig om de complexe gegevens achter de eenvoudige bestanden te verbergen en uw pagina's te rangschikken op basis van hun uitvoeringen en structuur. Wat u moet doen, is de te extraheren website selecteren, een tijdelijke naam geven en Kimono zijn werk laten doen.

Voordelen van deze service:

  • Het is een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel dat kan worden geïntegreerd met elke browser of besturingssysteem.
  • Het wordt geleverd met een speciale Chrome-plug-in en de resultaten ervan kunnen worden bekeken of gedownload in het real-time model.
  • Dit programma biedt de mogelijkheid om de juiste gegevens onmiddellijk te downloaden.
  • Er zijn verschillende interactieve en statische documenten om nieuwe gebruikers te ondersteunen.
  • Het kan gemakkelijk overweg met zowel kleine als grote websites.

Conclusie

Het is vrij moeilijk om te zeggen welk hulpmiddel beter is. Echter, volgens de feedbacks en beoordelingen van gebruikers, heeft ParseHub meer de voorkeur dan Kimono. Het betekent echter niet dat Kimono niet aan je verwachtingen voldoet. Beide webextractietools bieden namelijk een behoorlijk evenwicht tussen bruikbaarheid en kracht.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport