Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt presenteert Cool Web Crawler en een Auto Post plug-in voor Wordpress

Scrapes is een nieuwe WordPress-plug-in die gegevens van allerlei soorten sites naar uw WordPress-website zo vaak als je wilt. Het kan ook automatisch inhoud op uw blog plaatsen.

Deze plug-in is veel efficiënter dan de meerderheid van de software voor het schrapen van gegevens en bezit ook talrijke superieure kenmerken, en de belangrijkste zijn hieronder beschreven:

Gebruiksgemak

Scrapes is heel gemakkelijk te gebruiken en vereist geen programmeervaardigheden of ervaring. In feite is het ontworpen voor geweldige gebruikerservaring. Je hebt zelfs geen API nodig. Je hoeft alleen je schrapverzoek in te plannen en het werkt 24/7 op de automatische piloot zoals een robot.

Vereisten

Het werkt met minimumvereisten, zodat vrijwel alle hostingproviders dit ondersteunen. Het is ook altijd klaar om te gaan. Het vereist geen lange configuratie.

Multitasking

De applicatie kan inhoud van meerdere websites zonder enige beperking in één keer verwerken. Het heeft grote voordelen voor u als u elke dag inhoud van meer dan 100 webpagina's moet schrapen. U hoeft het maar één keer in te stellen, en dat is alles. De bot blijft op de achtergrond 24/7 werken. Uw website is altijd up-to-date.

Mogelijkheid om inhoud op uw blog te plaatsen

Een ander opvallend kenmerk van deze plug-in is de mogelijkheid om geschraapte inhoud op te stellen en op uw blog te plaatsen, afhankelijk van uw instructies. Dit is waarom het verschillende auto-blogging opties heeft. Als u mensen heeft die uw blog regelmatig bezoeken voor informatie, met deze tool, wordt uw blog zo vaak als u wilt bijgewerkt.

Het ondersteunt allerlei soorten apparaten

Het programma kan op elk apparaat worden gebruikt. Je hebt toegang tot je dashboard op je smartphone, tablet en zelfs je pc. Hiermee kun je onderweg content scrapen.

Het heeft de mogelijkheid om tekst uit afbeeldingen te verwijderen

Soms bevatten sommige afbeeldingen tekst als een label erin. Om bijvoorbeeld inhoudsdiefstal te voorkomen, labelen sommige sites al hun afbeeldingen. Scrapes kan de afbeelding extraheren en alle tekst eruit verwijderen.

Wiskundige berekening

Na het scrapen van numerieke gegevens, heeft het de mogelijkheid om er wiskundige berekeningen op uit te voeren, en het kan ook het resultaat weergeven. Dit zal helpen om goede statistieken te maken. Als uw website bijvoorbeeld actuele voorraadwaarden weergeeft, wilt u misschien het percentage verhogen of verlagen in de waarde van de voorraad waarvan de prijzen veranderen.

U hoeft het dus alleen voor de plug-in te definiëren, het zal niet alleen de nieuwe prijzen schrapen, maar ook procentuele wijzigingen berekenen en weergeven.

Compatibiliteit met alle belangrijke browsers

Het is compatibel met alle gangbare browsers zoals Microsoft Edge, Google Chrome, Safari en Mozilla Firefox. Je hebt geen compatibiliteitsprobleem.

Regelmatige bijwerking

Ondanks het efficiëntieniveau wordt deze regelmatig bijgewerkt. Het werd gelanceerd op 23 november 2016 en het is verschillende keren bijgewerkt. In feite is de laatste keer dat het werd bijgewerkt 23 oktober 2017.

De plug-in is ten slotte geschikt voor een grote verscheidenheid aan gebruikssituaties. Enkele van de use-cases zijn:

  • Scraping van de meest recente valuta-informatie;
  • Schrapen van de laatste weersvoorspelling;
  • Het schrappen van lijsten met freelance vacatures;
  • Schrapen van restaurants en hun locaties;
  • Scraping van informatie over luchthavens en hun vluchtschema's;

In feite kan het voor veel scraptaken worden gebruikt. De hierboven genoemde taken zijn slechts een klein deel van wat het aankan. Het is ook belangrijk erop te wijzen dat alle hierboven beschreven functies niet de enige kenmerken van Scrapes zijn. Dus probeer de plug-in vandaag nog uit, en je hebt misschien geen ander web scraping tool nodig!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport