Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: de meest gebruikelijke schraptekeningen voor gegevens

De vraag naar online schrapen neemt met de dag toe, omdat veel bedrijven een enorme hoeveelheid gegevens voor verschillende doeleinden. Verschillende organisaties en individuen hebben verschillende behoeften aan webschrapen. In feite zijn er op dit moment oneindige soorten gegevensonttrekkingsbehoeften. Om het belang van informatieverzameling te illustreren, 7 worden de meest gebruikte aanvragen voor gegevensextractie hieronder weergegeven.

1. Gegevensverzameling uit PDF-bestanden

Dit verzoek om gegevens te schrappen dient voor het verzamelen van bepaalde gegevens uit PDF-bestanden en het converteren ervan naar Excel-bestanden. Elk van de doelgegevensbestanden heeft ongeveer 15 tot 20 gegevenspunten op ongeveer 5 tot 15 pagina's.

2. Extractie van informatie via zoekmachines en online-naslagwerken

Dit is een gebruikelijke behoefte aan gegevens-extractie. Het vereist het verzamelen van gegevens van zoekmachines en online-directory's en het invoeren ervan in een gespecificeerde database.

3. Email Geeft een overzicht van de organisatie en verificatie

Voor dit gegevensextractie-verzoek zijn een e-mailadres, bedrijfsnaam, telefoonnummer, staat en de stad waar dit of dat bedrijf zich bevindt. Dit soort informatie is meestal nodig voor de marketing. De informatie moet worden gecontroleerd en georganiseerd voor gebruiksgemak. Een volledige lijst van bedrijven kan gemakkelijk worden geschraapt uit directories, maar meer informatie kan worden gekregen van de officiële website van elk bedrijf.

4. Compilatie van e-maillijsten

Deze taak is bedoeld voor het verzamelen van e-mailadressen van mensen die YouTube-kanalen hebben. bepaalde producten / diensten aan hen. Het kan ook worden gebruikt voor het uitvoeren van een belangrijk onderzoek.

5. Lijst van alle onroerend goed verhuur op een specifieke locatie

Deze webextractie aanvraag wordt gebruikt om de lijst met huurwoningen op een bepaalde website te krijgen. Hoewel de doelwebsite lijsten met eigendommen heeft verhuur op verschillende locaties, alleen die op een bepaalde locatie zijn nodig voor dit verzoek. Sinds ongeveer 1400 tot 1650 worden op de website onroerend goed te koop aangeboden, de benodigde exemplaren moeten worden gefilterd en afgeschraapt. Voor elk verhuurbedrijf zijn de vereiste gegevens eigendom van de woning, de naam en de gegevens van de huurder. Alle geëxtraheerde gegevens moeten worden geëxporteerd naar een Excel-spreadsheet, zoals opgegeven door de aanvrager.

6. Contactgegevens van financieel hoogleraren in de Verenigde Staten

Dit verzoek om gegevensextractie is bedoeld om te zoeken op de websites van alle universiteiten in de Verenigde Staten om de e-mailadressen en telefoonnummers van financiële hoogleraren.

7. Database van Britse autohandelaren

Deze webschraptaak is bedoeld voor de samenstelling van Britse motordealers die zijn gespecialiseerd in merken van Audi en Nissan. Voor elk van de dealers zijn de vereiste gegevens telefoonnummer, e-mailadres, postadres, bedrijfsnaam en naam van de manager.

Concluderend, er zijn honderden aanvragen voor webscraping. De hierboven geschetste waren gewoon willekeurig gekozen ter illustratie.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport