Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Een efficiënt webschrapend programma voorgesteld door Semalt

Op dit moment is webscraping een onmisbare bedrijfsstrategie geworden met vrijwel alle organisaties die het adopteren. Helaas is de techniek vanwege bepaalde uitdagingen nog niet ten volle benut. Natuurlijk kunt u een online zoekopdracht uitvoeren om de gewenste inhoud te krijgen en kunt u deze kopiëren. Dat is echter alleen mogelijk met een kleine hoeveelheid gegevens. U hebt beslist een webschrapingstool nodig om een grote hoeveelheid gegevens te verzamelen. De grootste uitdaging hier is de vereiste van programmeerervaring.

U moet een bepaald niveau van programmeerervaring en kennis hebben om de meeste webscrapingtools correct te kunnen configureren. Maar slechts een paar mensen hebben programmeerervaring. Afgezien daarvan is het coderen van webschraptool vrij omslachtig en tijdrovend voor zelfs zeer ervaren programmeurs. Om het nog erger te maken, moet u mogelijk de code van uw software wijzigen voor elke gerichte website omdat elke website uniek is. Daarom heeft deze nieuwe webschraper de wereld stormenderhand veroverd. Het vereist geen programmeerkennis en het is efficiënt. De naam van de tool is OutWit Hub.

OutWit Hub is eigenlijk een Firefox-add-on die kan worden gedownload en geïnstalleerd in uw browser. Met de software schraapt u verschillende websites met slechts een paar klikken van uw muis. Hoewel het programma de mogelijkheden heeft om verschillende soorten websites met standaardinstellingen te schrapen, kunt u het ook aanpassen aan uw behoeften.

Hier leest u hoe u de software moet gebruiken

U moet deze downloaden van de Mozilla add-on store en installeren in uw Firefox-browser. Na de installatie wordt de invoegtoepassing pas van kracht nadat u uw browser opnieuw hebt opgestart. U vindt enkele eenvoudige scraping-opties aan de linkerkant van de applicatie. Hoewel deze opties eenvoudig zijn, zijn ze voldoende om de vereiste afbeeldingen en tekst van een webpagina of een van de links op de pagina te extraheren.

De basisopties kunnen echter geen geavanceerde webschraptaken uitvoeren. Als u geavanceerde opties nodig hebt, moet u naar Automators gaan en vervolgens naar het gedeelte Scrapers gaan. De broncode van uw doelwebpagina wordt hier weergegeven. De volgende stap is om te zoeken naar de gelabelde attributen in de code. Ze kunnen vóór de extractie worden gebruikt als markers voor uw vereiste gegevenselementen.

Nu vult u de velden "Marker voor" en "Marker na" in en klikt u op de knop Uitvoeren. Daarna hoeft u alleen maar achterover te leunen en te kijken hoe OutWit Hub zijn werk doet. Dit programma geeft u de vrijheid om meerdere schrapers tegelijkertijd te gebruiken, waardoor de doorlooptijd wordt verbeterd.

Dit is slechts een algemene procedure voor het extraheren van gegevens. Het documentatiegedeelte van de invoegtoepassing wordt geleverd met verschillende zelfstudies voor verschillende verzoeken / behoeften voor het extraheren van gegevens. U zult de processen sneller en gemakkelijker vinden wanneer u ze onder de knie hebt. Het is dus raadzaam om de tutorials religieus te bestuderen.

OutWit Hub beschikt over de mogelijkheden om gecompliceerde gegevensextracties te verwerken met zijn talrijke geavanceerde functies. Het kan dus nodig zijn om het gebruik van elke functie te begrijpen. Als u bijvoorbeeld gegevens wilt extraheren van verschillende doelsites met vergelijkbare structuren, hebt u de functie 'Kolomopmaak' nodig.

Concluderend, OutWit Hub is een geweldige dataschraping add-on voor zowel programmeurs als niet-programmeurs. Het heeft ook tal van functies die u moet leren. Hoe complexer functies die u gebruikt, hoe sneller en beter uw resultaten voor het scrapen van webpagina's zijn.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport