Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Data Scraping Made Easy door Semalt

Webschrapen is een essentieel digitaal proces geworden in bedrijfs en marketingplanning. Vandaag willen de industrieën binnen enkele minuten gegevens hebben verzameld en proberen de meest effectieve manieren te vinden om hun doelen te bereiken. De Web Scraper-extensie van Chrome is een uitstekende oplossing en biedt zijn gebruikers geweldige tools en resultaten. De gebruikers hoeven geen speciale computerprogrammeervaardigheden te hebben om dit softwareprogramma te gebruiken.

Web Scraper Extension

Web Scraper is een uitbreiding voor Сhrome-browser die exclusief is gemaakt voor webgegevensschrapen. U kunt een plan (sitemap) instellen voor het navigeren op een website en opgeven welke gegevens moeten worden geëxtraheerd. De scraper zal de website doorkruisen volgens de instellingen en de relevante gegevens extraheren. Hiermee kunnen gebruikers de geëxtraheerde gegevens exporteren naar specifieke indelingen. Het kan ook meerdere pagina's schrapen. Dit is waarom het een zeer krachtig hulpmiddel is. Het kan gegevens ophalen van een aantal dynamische webpagina's die Ajax en JavaScript gebruiken. Om veel pagina's van een bepaalde website te schrapen, moeten de gebruikers de paginastructuur begrijpen. Als ze bijvoorbeeld naar een nieuwe pagina willen overschakelen, hoeven ze alleen het aantal aan het einde van een URL te wijzigen. Tegelijkertijd kunnen ze een sitemap maken om veel pagina's automatisch te schrapen.

Schraapelementen

Wanneer webzoekers dit hulpmiddel gebruiken, kunnen ze sitemaps maken om door de site te navigeren en relatieve gegevens te ontginnen. Door verschillende selectors te gebruiken, kan de webschraper door de website navigeren om een aantal gegevens te verkrijgen, zoals lijsten, afbeeldingen, inhoud en tabellen. Meer specifiek, elke keer dat de scraper een pagina van een website opent, moeten gebruikers een aantal elementen verzamelen. Om dit te doen, moeten ze op de sitemap klikken door 'Scrape' te selecteren. Als ze het proces tussendoor moeten stoppen, hoeven ze dit venster alleen maar te sluiten en kunnen ze de uitgepakte gegevens bewaren. Vervolgens kunnen geschaalde gegevens worden geëxporteerd als CSV-indelingen.

Dit gegevensschraap is een zeer eenvoudig, efficiënt en robuust extractietool. Het biedt enkele voordelen, zoals data-extractie die datastructuren kan lezen, zoals contactlijsten, prijzen, producten, e-mails en meer automatisch.

Meerdere pagina's schrapen met behulp van Verfijnen

Verfijning biedt enkele geweldige technieken voor gebruikers om op de best mogelijke manier om te gaan met de gegevens die ze hebben gescand. Om informatie uit meerdere webpagina's te extraheren, gebruiken we een procedure in twee stappen:

Allereerst krijgen we alle URL's voor de webpagina's met de schraperuitbreiding, dan zullen we de informatie uit deze webpagina's halen met behulp van Verfijnen. Als de webpagina's die ze willen verzamelen gegevens van links naar andere vergelijkbare pagina's bieden, kunnen webzoekers paginering gebruiken om door te gaan naar de volgende pagina. Gebruikers kunnen ook enkele strategieën combineren om te pagineren en naar verschillende websites te crawlen. Ze kunnen bijvoorbeeld een lijst met URL's genereren om te schrapen en vervolgens door resultaten te pagineren.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport