Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe Amazon-producten te rangschikken als een pro-verkoper?

Het is niet nodig om te zeggen dat elke pro-verkoper moet weten hoe Amazon-producten moeten worden gerangschikt, zodat deze altijd bovenaan blijven staan. Ik bedoel dat een hoge rangorde waarschijnlijk de enige manier is om daar te overleven, omdat het verbeteren van je huidige zoekposities je producten daar direct naar de voorkant van je doelgroep kan brengen. Dus, hieronder laat ik je zien hoe je Amazon-producten rangschikt als een echte pro-verkoper. Laten we snel de volgende stapsgewijze handleiding doornemen.

Amazon-producten rangschikken

Stap één: identificeer uw belangrijkste doelzoekwoorden

Laten we eerlijk zijn - uw productvermelding-optimalisatie voor zoekwoorden op Amazon is absoluut verschillend van degene die we hadden voor de grote zoekmachines zoals Google zelf. Dit betekent dat u, om uw belangrijkste doelzoekwoorden te identificeren en de eerste lijst voor hen te maken, eerst de Zoekwoordplanner van Google moet gebruiken - in de allereerste plaats. Op die manier maakt u niet alleen de hoofdlijst van doelzoekwoorden om mee te werken, maar krijgt u een goed beeld van alle algemene trends van het gebruik van zoekwoorden.

Stap twee: Verfijn uw hoofdlijst in de laatste controlelijst

Zodra u de hoofdlijst van uw doelzoekwoorden hebt, is het tijd om het een beetje korter te maken. Ik bedoel dat je het moet verfijnen tot een veel kortere checklist met alleen de beste van je must-winning keywords en long-tail productzoekcombinaties. Op die manier raad ik aan een van de volgende hulpprogramma's voor zoekwoordenonderzoek en suggesties te gebruiken die specifiek zijn ontworpen voor Amazon-verkopers. Probeer ze gerust eens te proberen, vooral omdat ik ze zowel heb getest voor mijn eigen optimalisatie van productvermeldingen op Amazon. Het is immers alleen aan jou om te beslissen welke je kiest.

  •  Sellics - deze online helper is vooral handig voor de vroegste stadia van je zoekwoordonderzoek. Wat mij betreft, ik gebruikte Sellics tijdens het brainstormen. En alles was vrij eenvoudig - alles wat ik nodig had, was gewoon om een paar van mijn belangrijkste doelzoekwoorden in te voeren en ik werd bijgestaan met waardevolle zoekwoordsuggesties en nuttige tips, die rechtstreeks uit mijn dichtstbijzijnde niche/categorieconcurrenten op Amazon werden getrokken.
  •  Sonar - bleek zeer nuttig voor mij toen ik nog steeds niet wist hoe ik producten op Amazon rang als een professional. Simpel gezegd, deze tool voor zoekwoordonderzoek maakt het voor elke Amazon-verkoper mogelijk om al die waardevolle zoekwoorden en long-tail-combinaties te vinden die nodig zijn om hun producten goed te rangschikken. Net als met Sellics-hulpprogramma voor zoekwoorden, hoeft Sonar slechts één zoekwoord te vullen om u de beste zoekwoordreferenties te geven, ondersteund door een aantal waardevolle webstatistieken, zoals de gemiddelde schatting van het zoekvolume, huidige trends in gebruik, enzovoort. 

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport