Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me alles vertellen over zoekwoorden en Amazon store SEO?

Als het gaat om Amazon store SEO, is het vergeten van de zoekwoorden net zoiets als het verlaten van je eigen portemonnee bijvoorbeeld op een bankje waar je rust. Ik bedoel dat je misschien al een tijdje geen aandacht meer schenkt aan die stomme zet. Maar je zult al snel snel beseffen dat juist die zet ertoe leidde dat je het geld kwijtraakte. En bijna hetzelfde gaat over de zoekwoorden voor Amazon store SEO - als u vergeet de juiste focus te hebben op de belangrijkste doelzoekwoorden voor uw optimalisatie van productvermeldingen, dan zult u nooit worden gevonden in de productzoekfunctie daar. Dat is het!

Dat is waarom ik hieronder een paar goede sleutelwoordonderzoekstechnieken zal laten zien om Amazon-winkel-SEO van uw productvermelding naar een absoluut nieuw niveau van betere blootstelling in relevante productzoekopdrachten te leiden. Dus laten we delve!

Uw eigen ervaring

Het klinkt misschien als een goed idee, maar u bevindt zich figuurlijk in de schoenen van uw klant - is nog steeds een vrij goed advies. Denk er gewoon even over na, op welke manier u naar uw product zou zoeken - net alsof u een koper was in uw eigen drop-shipping productwinkel op Amazon. Denk buiten de gebaande paden en u zult waarschijnlijk vaststellen welke zoekwoorden en long-tail-zoekverzoeken worden gebruikt door de shoppers die op zoek zijn naar hetzelfde product dat u in uw productvermelding heeft.

Autocomplete-optie

Net als bij de zoekmachine van Google kan Amazon zelf een vrij goede helper worden als het gaat om onderzoek naar competitieve zoekwoorden. Alles is heel eenvoudig - alles wat je nodig hebt, is gewoon een paar letters in het zoekvak van Amazon tikken, zodat een lijst met aanbevolen producten wordt weergegeven als voorgestelde aanbiedingen. Wie weet, maar wat als je daar een stukje echt waardevol inzicht kunt krijgen of gewoon een goed idee om een nieuwe richting te geven aan je huidige zoekwoordonderzoek, toch?

Producten van concurrenten

Het product van uw concurrent moet nooit worden onderschat, omdat het een zeer goede bron kan worden voor uw nauwkeurig gerichte zoekwoordonderzoek. Blader gewoon naar de beste productaanbiedingen van uw concurrenten in de niche / productcategorie - en gebruik hun producttitels en productbeschrijving in uw eigen voordeel. Het is zelfs zo dat zelfs als je door de producttitels van de topverkoper loopt, je behoorlijk goed presterende zoekwoorden en long-tail combinaties van productzoekopdrachten kunt pakken die al worden gebruikt door je succesvolle marktspelers.

Thesaurus

De laatste, en waarschijnlijk de meest onderschatte manier om zoekwoorden voor Amazon-winkel SEO te onderzoeken. Het probleem is dat het gebruik van zoekwoordsuggesties en verschillende grammaticavariaties van de thesaurus bijzonder nuttig kan worden, vooral als het gaat om het identificeren van producten die waarschijnlijk meer dan alleen een naam hebben, of bijvoorbeeld verschillen in contextconflicten of verschillende spellingwijzen. (bijvoorbeeld Amerikaans Engels / Brits Engels).

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport