Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Advies van Semalt: gratis dynamische websitesjablonen en thema's voor Wordpress

Ongeacht hun vakgebied streven alle industrieën en bedrijven naar het maximaliseren van hun efficiëntie. Door de hulpbronnen te sparen en de productiviteit te verhogen, hebben ze de neiging om hun winst te vergroten en verschillende strategieën te gebruiken om een groot aantal klanten wereldwijd te targeten. Als het gaat om website-ontwerp, zijn de gratis dynamische websitesjablonen en thema's goed om mee te maken. Of u nu een klein bedrijf bezit of een groot bedrijf hebt, een goed onderbouwd en gratis dynamisch websiteontwerp zal de positie van uw site in de zoekmachines in zekere mate verbeteren. Deze multifunctionele HTML sjablonen en thema zijn geschikt voor alle marktniches en kunnen worden bewerkt volgens uw vereisten.

1. Stash

Stash is een van de beste WordPress-thema's voor je gratis dynamische website. Het is speciaal ontworpen om goed samen te gaan met privéblogs en professionele sites. Stash is handig voor zowel kleine als grote bedrijven; het is een krachtig en interactief thema met veel opties en functies. Een van de onderscheidende opties is een geavanceerde topografie die Stash een ideale keuze maakt voor webontwerpers en grafische ontwerpers. Het is gemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd met een Visual Composer die uw werk vereenvoudigt. Als u gratis een WordPress-site wilt bouwen en op zoek bent naar een responsief thema voor de dynamische website, dan is Stash een ideale optie voor u. Het komt met meer dan 250 blokken en bijna 80 elementen om uw WordPress-site op een betere manier te bouwen.

2. Jevelin

Wilt u een gratis dynamische website ontwikkelen? Ben je op zoek naar een interactief WordPress-thema? Jevelin is een van de beste thema's van topkwaliteit op het internet. Het is vooral bekend om zijn veelzijdige en flexibele kleurenschema's, en je kunt heel veel demo's krijgen om de werking ervan te begrijpen. Bovendien wordt Jevelin geleverd met een uitstekende paginabuilder voor slepen & neerzetten en biedt het buitengewone vooraf gebouwde opties voor de lay-outstijlen. Het is een SEO-vriendelijk thema en u kunt spelen met kop en voetteksten volgens uw vereisten. Bovendien kunt u de lettertypen, kleuren en lay-outs van uw WordPress-site wijzigen en kunt u meerdere plug-ins tegelijk installeren.

3. Pijler

Als u op zoek bent naar een interactieve en veelzijdige HTML 5-sjabloon, dan is Pillar de juiste keuze voor u. Het is geschikt voor diegenen die direct een dynamische website willen bouwen en de sjabloon is compatibel met alle blogs en sites. Pillar kan worden gebruikt voor bureaus, zakelijke, creatieve bedrijven en e-commerce websites en wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe versie van Bootstrap. Een dynamisch contactformulier is ook opgenomen, samen met een aantal Google-weblettertypen.

4. Webster

Het is een andere ongelooflijke en nuttige HTML5 sjabloon voor uw gratis dynamische website. Webster kan voldoen aan de behoeften van allerlei soorten bedrijven en dynamische webpagina's. Deze sjabloon wordt geleverd met meer dan 30 startpaginaontwerpen, 220 sjabloonvarianten en meer dan 40 shortcodes. U kunt ook bijna 380 herbruikbare UI-componenten krijgen met deze sjabloon. Het is geweldig voor zowel dynamische als eenvoudige websites en is de voorafgaande keuze van e-commerce site-eigenaren en webmasters. De beste add-ons van deze sjabloon zijn Toolkit, Ajax-contactformulier, Themify, Owl Carousel en Font Awesome.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport